<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

05.05.2015

Півстоліття профспілка «Азоту» дбає про захист інтересів хіміків

50 років тому 3 травня 1965 року на Черкаському «Азоті» було утворено профспілкову організацію, яка увесь цей час стоїть на захисті інтересів працівників підприємства. У ці травневі дні профактив відзначив видатний ювілей, запросивши до себе ветеранів профспілкового руху «Азоту».

Почесними гостями свята стали азотівці, які в різний час очолювали профспілкову організацію. Серед них був і перший голова профкому підприємства – Євгеній  Кохан.

– Коли я очолив профком, його господарство, якщо так можна висловитися, складалося з кількох протоколів і то, здається, недописаних, – пригадує він. – Отож, перше, що ми зробили, це спланували роботу, визначили пріоритет і почали по черзі вирішувати питання, яких у такому величезному котлі, як споруджуване виробництво, було безліч. 


Голови профкому: В.Іванов, В.Малікова, Є.Кохан, Є.Сокольський

Так поступово розбудовувалося підприємство, поліпшувалися умови роботи й життя азотівців. І нині профспілка стоїть на захисті їхніх інтересів. Щороку під контролем профспілки між колективом та адміністрацією підприємства підписується колективний договір, який стосується всіх сфер життя багатотисячного колективу хіміків: умов праці, соціального захисту тощо. Як зазначив Євген Сокольський, який понад 7 років очолював профспілку, за приклад укладання таких договорів бралися подібні документи, що діють на підприємствах хімічної промисловості в Німеччині.


Голова Правління ПАТ "АЗОТ" В.Скляров привітав профактив підприємства зі святом

Нині профспілкова організація «Азоту» є однією з найбільших та найпотужніших в області. Очолює її – Василь Олександрович Іванов, обраний на цю посаду в 2010 році.

З нагоди свята профком отримав численні вітання від споріднених підприємств хімічної галузі, профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості України та інших установ і організацій. Привітала профактив профкому зі святом і адміністрація ПАТ «АЗОТ».

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку