<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

15.05.2015

У медико-санітарній частині ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM тривають капремонти та оновлюється обладнання

Черкаський «Азот», що входить до холдингової компанії OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), продовжує реалізацію масштабної соціальної програми, що поліпшить надання медичної допомоги працівникам підприємства.

Турбота про здоров’я, безпеку та добробут співробітників своїх підприємств – один зі стратегічних напрямків корпоративно-соціальної відповідальності компанії OSTCHEM.

На проведення ремонтів та придбання сучасного обладнання для медико-санітарної частини (МСЧ) підприємство вже  витратило 1 млн. 128 тис. грн.

– Вкладаючи кошти в сучасне обладнання для медико-санітарної частини нашого підприємства, ми дбаємо про найцінніше – здоров’я та життя наших працівників. Нині медичний заклад має все необхідне для надання своєчасної та якісної допомоги. Крім того, ми розпочали капітально ремонтувати приміщення МСЧ. Виконуються ці роботи переважно працівниками нашого ремонтно-будівельного цеху, залучаємо й підрядні організації, – розповідає  Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров.

У найближчих планах – ремонт рентгенівського і стоматологічного кабінетів. Роботи виконуються за всіма нормами і правилами, аби оновлені кабінети відповідали передбаченому для лікувального закладу санітарно-гігієнічного режиму.


Хірург МСЧ Олег Хлєбас приймає пацієнта

– Нещодавно ми завершили ремонт лабораторії, раніше капітально відремонтували хірургічний та гінекологічний кабінети, – розповідає головний лікар МСЧ Віктор Яловой. – Постійно оновлюється і медичне обладнання медико-санітарної частини. Зокрема, стоматологічний кабінет укомплектували  найсучаснішим устаткуванням чеського виробництва. Нові високоефективні прилади, які є в нашій лабораторії,  забезпечують швидке й точне визначення результатів аналізів хворого. Значно покращив оперативність у  роботі працівників МСЧ і  новий  автомобіль «швидкої допомоги».

Також дуже важливим придбанням для МСЧ стали спірограф та аудіометр, що дозволяють виявляти патологічні зміни дихання та слуху ще на стадії їх доклінічних проявів. Придбано також дентальний рентгенапарат та коагулятор, завдяки чому покращилася якість надання стоматологічної допомоги працівникам підприємства.


У лабораторії з'явився новий гематологічний аналізатор крові

На Черкаському «Азоті» працюють близько 4,5 тисяч людей. Усі вони стоять на обліку в медико-санітарній частині підприємства, де проходять обов’язкові щорічні медогляди, щеплення, отримують медичну допомогу в разі хвороби. 

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку