<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

06.04.2015

На Черкаському «Азоті» з візитом перебувала місія експертів з ЄС

З робочим візитом на ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM побувала розширена група експертів із Департаменту гуманітарної допомоги та цивільної оборони Європейської комісії. Зустріч із керівництвом та спеціалістами підприємства відбулася в рамках співпраці Євросоюзу та Уряду України в галузі цивільного захисту.

Програмою місії передбачено ознайомлення із об’єктами підвищеної небезпеки. На ПАТ «АЗОТ» експерти ЄС зустрілися з Головою Правління Віталієм Скляровим, заступником Голови Правління, Технічним директором Віктором Олійниченком, директором департаменту з охорони праці Любов’ю Зінченко, начальником штабу цивільного захисту підприємства Анатолієм Садовим та начальником 1 ДПРЗ Юрієм Литвином.



Насамперед учасники візиту побували на виробничих майданчиках та змогли більш детально ознайомитися з виробництвом аміаку в цеху А-5. Також вони оглянули захисну споруду в заводоуправлінні товариства. Як зазначила Любов Зінченко, особливу увагу експерти приділили вивченню документів, що регламентують безпечну експлуатацію об’єкта та дії персоналу в аварійних ситуаціях, а це і План локалізації та ліквідації аварійних ситуацій, декларація безпеки, план реагування на можливі надзвичайні ситуації та ін.

Згідно з інформацією, яку подано на сайті Державної служби України з надзвичайних ситуацій, за результатами зустрічей представники ЄС сформують блок рекомендацій для Уряду. Підписавши асоціацію з Євросоюзом, держава зобов’язалася привести до євростандартів механізм оцінки ризиків, надання допомоги і реагування на надзвичайні ситуації на об’єктах підвищеної небезпеки. Імплементувати всі норми необхідно буде до 2017 року.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку