<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

06.01.2015

Азотівець переміг на змаганнях з пауерліфтингу

Інструктор-­методист тренажерної зали ПАТ «АЗОТ» Сергій Заіченко здобув перемогу у відкритому чемпіонаті міста Черкас з пауерліфтингу, організованому Черкаською обласною організацією Федерації пауерліфтингу України.

Змагання проходили на базі дитячо­-юнацької спортивної школи (ДЮСШ) Атлант «Вікторія», що працює в Черкаському національному університеті ім. Богдана Хмельницького.  Загалом у них взяли участь близько 60 спортсменів.

Сергій Заіченко (зліва) з іншими призерами чемпіонату

У своїй ваговій категорії – до 74 кг, Сергій здобув 1 місце, зібравши суму триборства 675 кг (присід – 250 кг, жим – 170 кг, тяга – 255 кг). Крім того, він здобув перше місце в абсолютній першості (серед усіх категорій).

Сергій Заіченко захоплюється пауерліфтингом ще зі школи. Коли вступив до ЧДТУ, почав займався в ДЮСШ Атлант «Вікторія». Вже другий рік він працює інструктором­-методистом у тренажерній залі спорткомплексу Черкаського «Азоту», проводячи різного роду тренування, в їх числі й тренування з пауерліфтингу. Адже кілька азотівців захопилися  цим видом спорту та серйозно ним займаються.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку