<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

22.12.2014

Черкаський «Азот» OSTCHEM привітав дітей з Днем Святого Миколая

ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM вже традиційно провів театралізоване свято для дітей виробничників. Феєричне дійство відбулося в Палаці культури «Дружба народів». Також цього дня підприємство привітало зі святом учнів підшефних шкіл.

–  День Святого Миколая та Новий рік – найулюбленіші свята для дітей, коли вони чекають казки, дива і, звичайно, подарунків, – зазначив Віталій Скляров, Голова Правління ПАТ «АЗОТ». – Щороку ми проводимо передноворічні заходи для малечі, адже це ще одна нагода зробити їх щасливішими, добрішими, радіснішими.


Справжній новорічний настрій у залі вдалося створити 300 юним артистам із творчих колективів «Дружби народів». Органічне поєднання вокальних і хореографічних номерів, розмаїття костюмів, кількість дітей, задіяних у номерах, – все це більше нагадувало мюзикл. На сцені з’являлися і янголята, і сніжинки, і чортенята, і Ябеда з Капосницею, які шукали нечемних діток… 


–  Ми намагалися подарувати дітям максимум уваги, щоб їм було весело й цікаво. Завдяки таланту творчих колективів, їхніх керівників нам вкотре вдалося підготувати для глядачів добру передноворічну казку, – зазначила директор ПК «Дружба народів» Галина Бурлака. – Найвища оцінка – це щасливі посмішки і радість в очах дітей.


Несподівані сюрпризи у День Святого Миколая отримали й учні підшефних ПАТ «АЗОТ» шкіл. Зокрема театральну постановку підготували учні 2-Б класу загальноосвітньої школи №2. Ідея проведення Свята Миколая належить голові батьківського комітету класу та ради школи Ларисі Бондаренко. Її підтримала куратор школи від «Азоту» Ольга Усова, апаратник екстрагування цеху К-1. Вона передала дітям у подарунок від підприємства багатофункціональний пристрій, що включає принтер, ксерокс і сканер. Натомість педагоги школи вручили подяки їй особисто та Голові Правління ПАТ «АЗОТ» Віталію Склярову за ту велику роботу, яка була проведена в школі протягом останнього часу, та надану підприємством допомогу.


Вже цієї неділі, 28 грудня, в ПК «Дружба народів» пройдуть новорічні ранки окремо для двох вікових категорій: з 4 до 9 років та з 10 до 13 років. Напередодні свят 1575 дітей виробничників вже отримали новорічні подарунки.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку