<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

09.12.2014

З відчуттям внутрішнього свята душі

Почуття родинного тепла, піднесений настрій душі, радість спілкування «винесли» учасники клубу «Біла акація», що вже два десятиліття діє при Благодійному фонді ветеранів праці ПАТ «АЗОТ», побувавши в один із листопадових днів на сімейному святі бабусь, дідусів та онуків.

Часто кажуть, що бабусі й дідусі балують своїх онуків. Мовляв, для строгості і виховання існують батьки, а ось завдання старшого покоління не тільки в тому, щоб ділитися досвідом, а й у тому, аби дитинство молодшого покоління проходило в мирі й радості. Особливе почуття любові переповнювало атмосферу свята. Його посилювали і ведучі – Раїса Братко та Євгенія Досужа, які проклали місточок гармонії від серця до серця кількох поколінь. Залюбки розповів про свого дідуся Олександра Булаєнка, з яким часто ходить на екскурсії, п’ятирічний онук Олександр. А ось 9-річний Кирил найкращою бабусею у світі вважає саме свою бабусю – Раїсу Братко. Справжньою втіхою для родини Чернецових є онук Руслан, який відмінно навчається, активно займається греко-римською боротьбою та плаванням. Онучка Катерини Нергун Каріна відвідує танцювальний гурток, а 9-річний правнук Івана Холодняка Давид не пропускає міжшкільні футбольні матчі та інші змагання.

Свято бабусь, дідусів, онуків і правнуків у клубі  «Біла акація»

Онуки та правнуки – це надзвичайна втіха для бабусь та дідусів. З ними їхня зрілість повертається у молодість. І знову, як і дітям, співаються колискові, розгадуються загадки, читаються казки. Чомусь найзнаменитішою казкою в усі часи була казка про курочку Рябу. Нову інтерпретацію цього твору продемонстрували самодіяльні актори: Ніна Агапова (бабуся), Іван Холодняк (дідусь),  Інна Мовчан (курочка Ряба) та Катерина Негрун (онучка), чим додали великої потіхи всім глядачам.  Незабутніми спогадами про онуків та правнуків поділилися подружжя Скоромних, Гельфандів, Інна Мовчан, Євгенія Досужа, Неля Рудь-Якубова і всі зійшлися на думці, що такі зустрічі кількох поколінь просто необхідні.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку