<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

23.09.2014

За підтримки «АЗОТ» OSTCHEM на День міста в Черкасах пройшов сільськогосподарський ярмарок

20 вересня у рамках святкування 728-ї річниці від дня заснування міста Черкас у мікрорайоні «Дніпровський» відбувся сільськогосподарський ярмарок, на якому була представлена продукція з десяти районів області. Організували захід ПАТ «АЗОТ», що входить до холдингу OSTCHEM, та Громадська рада Черкас.

У «Дніпровському» районі на сьогодні проживає близько 15 тисяч осіб. Проте немає жодного базару, на якому б можна було купити чи продати свіжу городину, м’ясо, молоко. Люди не раз порушували це питання, тому, незважаючи на те, що ярмарок проводився там вперше, на ньому було достатньо і продавців, і покупців.

– Якщо така ініціатива сподобається людям, подібні ярмарки можна буде проводити щосуботи. Адже можливість придбати продукти за цінами виробника – це велика соціальна підтримка для жителів мікрорайону, особливо для людей похилого віку та малозабезпечених, – зазначив Костянтин Саленко, директор департаменту з соціальних питань ПАТ «АЗОТ».

Сільгоспвиробників на ярмарок традиційно запрошував департамент агропромислового розвитку Черкаської облдержадміністрації.

– Зазвичай такі заходи проводяться на площі 700-річчя та на Фермерському ринку, тому ми побоювалися, що буде мало і продавців, і покупців. Проте ярмарок виявився людним, – поділилася враженнями Тетяна Шендрик, в.о. заступника директора департаменту агропромислового розвитку Черкаської облдержадміністрації. – Привезли свою продукцію виробники з Лисянського, Драбівського, Городищенського, Черкаського, Чорнобаївського, Звенигородського, Смілянського районів. Та й покупців, я бачу, вистачає.





Кулінари комбінату громадського харчування ПАТ «АЗОТ» напекли здоби та продавали її за мінімальною ціною, а ще пригощали всіх охочих чаєм та смачними короваями.

– Дуже приємно, що в день святкування річниці заснування рідного міста мешканцям нашого мікрорайону зробили такий приємний подарунок. Я на одному місці змогла купити все необхідне: і м’ясні вироби, і молочні, і овочі, і випічку. Було б добре, якби тут можна було б скуплятися щосуботи. Впевнена, що продукція неодмінно знаходила б свого покупця, – поділилася враженнями жителька мікрорайону Ганна Бондаренко, комірник цеху господарської діяльності ПАТ «АЗОТ».


– Отримала масу задоволення від ярмарку, де не тільки накупила продуктів, а й насолодилася виступом хору ветеранів праці ПАТ «АЗОТ», концертом учасників Центру дитячої творчості, талантами учнів підшефних шкіл, скуштувала смачний коровай, – підсумувала Наталія Єрмолаєва, учасниця ярмарку.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку