<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

08.07.2014

Парад квітів біля виробничих корпусів Черкаського «Азоту»

Територія ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM за своїм естетичним виглядом наближається до найкращих європейських стандартів. У цьому переконається кожен, хто хоч раз побуває на підприємстві, особливо влітку, коли зеленіють дерева та газони, радують різнобарвними кольорами квіткові клумби.

Вишукані квіти та зелені насадження, гарно оформлені клумби милують око біля адміністративного корпусу заводоуправління. Під позитивними емоціями перебуваємо і коли перетинаємо центральну прохідну та опиняємося на центральній дорозі, що веде до цеху водопостачання і промислової каналізації. По обидва боки алеї «переливаються червоно­жовтим золотом» чорнобривці.

Адміністративний корпус

Цех водопостачання і промислової каналізації

– Ми не випадково вибрали саме ці квіти, бо вони нагадують рідну домівку, біля якої завжди ростуть чорнобривці. А цех – це також своєрідний «дім», де кожен із нас перебуває багато часу, – розповідає начальник цеху Олександр Сандецькиий.

Щороку вдосконалює свою територію і УКР. Це заслуга працівниць управління, які самі збирають і висівають насіння, а вже навесні висаджують розсаду у грунт.

Територію біля РМЦ прикрашають троянди. Доглядають за клумбою працівники заводської друкарні, яка перебуває у складі бюро розмножувальної техніки (керівник – Михайло Захарін, він же і автор цих чудових знімків).

– Повесні ми купуємо саджанці, підготовляємо землю, формуємо клумби, обов’язково підживлюємо рослини і обробляємо їх від шкідників, – розповідає палітурник Світлана Орловська (на знімку).

Клумба бюро розмножувальної техніки

Вже зараз біля цеху М­-9 квітнуть жовті хризантеми, органічно вплітаючись своїми сонячними відтінками у композицію квітів літніх кольорів. А от біля цеху електропостачання вони тільки набираються сили і розпускають листя, щоб так само розквітнути восени.

Цех М-9

До нашого фотооб’єктива потрапили також квіти біля цехів: К-­9, хімводоочистки, М­-5, К-­4, ЦЕРЦ, АТЦ… І подумалось, як добре, що поряд є люди, які дарують таку красу…


За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку