<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

24.04.2014

ПАТ «АЗОТ» продовжує встановлювати дитячі майданчики

Перший у цьому році майданчик відкрили у дворі будинків по вул. Гоголя, 474 та вул. Різдвяній, 62. Загалом же, починаючи з 2013 року, завдяки ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM у місті стало більше на 11 оазисів для дитячих розваг.

З нагоди відкриття майданчика підприємство влаштувало для дітлахів справжнє свято – повітряні кульки, цукрова вата, танці з величезним пасхальним кроликом та з десяток різноманітних конкурсів. Крім того, діти взяли участь в урочистому розрізанні символічної стрічки разом з почесним президентом ПАТ «АЗОТ» Валентиною Жуковською.


– Сьогодні ще один двір став центром тяжіння для дітей, справжньою казкою. Ми намагатимемося, щоб таких казок стало набагато більше, – зазначила Валентина Борисівна. – Третій рік поспіль підприємство реалізує соціальну програму, спрямовану на розвиток міста. Одним із її проектів є встановлення майданчиків. Це дуже відповідальна робота, адже вони повинні бути безпечними, комфортними і мати привабливий естетичний вигляд.

Ігрове обладнання діти з навколишніх будинків облюбували швидко. Щоб покататися на гойдалці, декому доводиться навіть ставати в чергу.


– Раніше тут майже нічого не було – лиш каруселька радянських часів і така ж пісочниця. Тепер дітворі є де побавитися і виплеснути свою енергію, – говорить мама 5­-річного Антона Галина Кохановська. – Коли прийшли вперше, в сина розбігалися очі.

Як зазначив начальник цеху водопостачання і промислової каналізації Олександр Сандецький, цьогоріч підприємство відкриватиме не лише дитячі, а й спортивні майданчики. Наразі відбувається пошук оптимальних місць для їх встановлення.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку