<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

14.04.2014

Клубу любителів бігу «Ритм» виповнилося 25 років

12 квітня за підтримки керівництва та колективу фізкультури ПАТ «АЗОТ» відбулося спортивне свято з нагоди 25-­річчя заснування КЛБ «Ритм». Розпочалося воно з ювілейного пробігу за маршрутом: Бузуків­-Вергуни­-ПАТ «АЗОТ».

На дистанцію, протяжністю 13 км, вийшли 21 спортсмен та 3 спортсмени з КЛБ «Олімп» з міст Кременчука та Комсомольська, що на Полтавщині, з якими «ритмівці» вже 20 років підтримують спортивну дружбу.

Ветеранам оздоровчого бігу – щирі вітання з нагоди ювілею

До урочистостей долучилися почесний президент ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська та директор департаменту з соціальних питань Костянтин Саленко, які за вагомий внесок та пропаганду здорового способу життя вручили голові клубу Юрію Петровичу Воробйову почесну грамоту, а колективу – Кубок та пам’ятні спортивні медалі. Вітання на адресу любителів оздоровчого бігу (з врученням Грамоти та Подяки) також звучали від представників обласного центру «Спорт для всіх» та міського відділу спорту.

Учасники та гості свята ознайомилися з історією створення та розвитку клубу, альбомами, фотодокументами, досягненнями та нагородами спортсменів.

Від імені Ганни Воробйової гостям свята були передані освячена ікона Пресвятої Богородиці та квіти за розуміння і підтримку в проведенні різних спортивних заходів.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку