<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

02.04.2014

Вихованці дитячого Центру ПАТ «АЗОТ» розважали містян 1 квітня

Підняли настрій черкасцям та подарували приємні емоції в День сміху 1 квітня вихованці Центру дитячої творчості «Азоту», організувавши флешмоб у ТРЦ «Дніпро Плаза».


У постановці жартівливої хореографічної композиції взяли участь близько 30 осіб на чолі з керівником танцювальних колективів Центру Ігорем Томульцем – автором ідеї флешмобу.


– Ми вдячні директору ТРЦ «Дніпро Плаза» Василю Тресянчину за підтримку наших починань, – зазначила директор Центру дитячої творчості «Азоту» Людмила Дивнич. – Адміністрація погодилася на проведення такої акції та всіляко сприяла в її організації. Це вже не перший досвід нашої співпраці, тож сподіваюся, що ми і надалі матимемо змогу проводити спільні цікаві заходи.

Цього року Центр дитячої творчості провів два флешмоби. На День закоханих діти виступали в торговельно-­розважальному центрі «Любава».


Як і в попередні рази, захід пройшов з успіхом. Святково прикрашений майданчик та різнокольорові клітчасті сорочки учасників, які синхронно виконували танцювальні па, не могли не привернути увагу, ожививши звичайну обстановку величезного ТРЦ та давши можливість і покупцям, і продавцям на хвилинку відволіктися від буденних справ та згадати про свято гумору, сміху та хорошого настрою.

Як зазначила Людмила Дивнич, вихованцям Центру дуже подобається танцювати в стилі флешмобу. Це цікаво, стильно і під силу не лише танцюристам, але й тим, хто професійно танцями не займається. Тож цей напрям будуть розвивати і надалі. Нині розглядається можливість під час літніх канікул та екскурсій до Києва провести флешмоб на Майдані.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку