<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

11.03.2014

Відбувся легкоатлетичний пробіг пам’ятними місцями Тараса Шевченка

Легкоатлетичний пробіг на честь 200­-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка організував КЛБ «Ритм» за підтримки та допомоги колективу фізкультури і керівництва ПАТ «АЗОТ» та обласного центру «Спорт для всіх».

Пробіг протяжністю 13 км пролягав за маршрутом: с. Шевченкове – с. Моринці (Звенигородський район). При підготовці до пробігу, члени обласного благодійного фонду «Милосердя і здоров’я» та КЛБ «Ритм» організували збір одягу та взуття для людей похилого віку Звенигородського будинку-­інтернату, а також дитячих речей, шкільних зошитів, ручок, альбомів, солодощів для вихованців Звенигородської школи-­інтернату. Як зазначила керівник благодійного фонду Лариса Лисенко, допомогу було надано на суму 8,5 тис. грн. Активну участь у благодійному русі взяли Світлана Чернікова (заводоуправління), Іван Рябокінь (цех М-­9), ветеран праці Ганна Воробйова. У школі-­інтернаті учасники пробігу оглянули класи, спортивну залу, футбольний майданчик, стайню з двома кіньми, на яких учні відпрацьовують спортивну верхову їзду, а також проходять курс лікування – іпотерапії.

У селищі Шевченкове спортсменів КЛБ «Ритм» зуст­ріли хлібом-­сіллю. Вони відвідали музей Т.Г. Шевченка та поклали квіти і вінки від колективу КЛБ «Ритм» до пам’ятника Кобзаря. Від сім’ї Воробйових директору музею був переданий портрет Т.Г. Шевченка, виготовлений їхнім сином Володимиром – народним майстром Білорусі, ще в 15-­річному віці.

Фінішували учасники пробігу в с. Моринці, де їх зустрічали короваєм та щиро вітали місцеві жителі. Спортсмени відвідали пам’ятні місця, пов’язані з життям Т.Г.Шевченка.

Від Звенигородського райспорткомітету колектив КЛБ «Ритм» отримав грамоту за розвиток фізкультури і спорту на теренах Черкащини.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку