<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

07.03.2014

А жінка в світ приходить для любові…


     
Дорогі жінки!

Від щирого серця вітаю вас зі святом Весни!
Ви - втілення любові, вірності, ніжності, материнського тепла і ваша виваженість та  мудрість є запорукою миру і злагоди в суспільстві.

Нехай початок весни принесе вам радість і удачу, надію на краще, мир та спокій у ваші родини, нехай жіноча чарівність ніколи не покидає вас. Особлива шана сьогодні жінкам старшого покоління - ветеранам війни, праці, всім тим, хто, не шкодуючи сил, працював на благо теперішнього і майбутнього.

Бажаю всім міцного здоров'я та сімейного благополуччя, любові і мудрості, родинного затишку, дитячого сміху, добробуту, здоров'я  вам та  вашим близьким. Нехай у ваших будинках панує мир і злагода. Щастя вам!

Олександр Халін,
Генеральний директор OSTCHEM


ШАНОВНІ   ЖІНКИ  «АЗОТУ»!

Щиро вітаємо вас зі святом весни, молодості й краси. Цей день є символом найкращого: сердечності, доброти, радості, любові, миру і тепла. Своєю сумлінною працею ви звеличуєте рідне підприємство, примножуєте його успіхи та досягнення. Саме тому на ваш значний внесок і покладаються великі сподівання в створенні благодатної атмосфери та сприятливого мікроклімату, в яких ми всі працюємо.

Нехай найкращі почуття переповнюють ваші серця і дарують вам натхнення дня нових життєвих перемог. Весняного вам настрою, щастя, здоров’я та любові. Нехай у ваших оселях щодня світить сонце надії, миру і добра! 
                                                   Правління товариства.
                                                   Профспілковий комітет.

Возврат к списку