<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

25.02.2014

У ЦВТК працює ремонтна бригада

Одним із багатьох покликань жінки є створення затишку як вдома, так і на робочому місці. І не секрет, що саме роботу ми сприймаємо за другу домівку. Такої думки притримуються і в колективі централізованого відділу технічного контролю.

Використовуючи тимчасову виробничу паузу в роботі окремих підрозділів, тут створили ремонтну бригаду в складі п’яти осіб, яка за дев’ять місяців здійснила повний ремонт одинадцяти кабінетів, загальною площею понад 300 м2. Це і великі лабораторії, і побутові кімнати в деяких цехах. Жінки з ремонтної бригади стали справжніми професіоналами будівельної справи. В їхньому переліку – установка підвісних стель, художнє оформлення стін, дверей і навіть комплектація приміщень сантехнікою.


Звичайно, на все про все бюджету ЦВТК не вистачає, а тому не відмовлялися від допомоги, яку постійно надавали начальник ремонтно-будівельного цеху Ігор Миколайович Шарапов, забезпечуючи необхідними матеріалами, та начальник дільниці управління капітальних ремонтів Федір Євгенович Барилко, який оперативно керував комплектацією вентиляційних систем.

Виробничники щиро вдячні колективу бригади в складі Ніни Антонівни Жидкової, Ольги Іванівни Науменко, Надії Григорівни Миронюк, Любові Вікторівни Волкової та Людмили Леонідівни Ніколенко за високу якість ремонтних робіт.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку