<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

23.01.2014

Співаки ПАТ «АЗОТ» готуються підкорити Сєвєродонецьк

Черкаський «Азот» визначився з учасниками, які представлятимуть товариство на другому корпоративному фестивалі-конкурсі «OSTCHEM співає» у Сєвєродонецьку. Вокальні «поєдинки» пройдуть на базі Палацу культури хіміків 13 – 14 лютого.

Конкурсантів обрало компетентне журі. До команди з п’яти голосистих азотівців потрапили: Наталія Ситник (К-7), Юрій Слобожанський (К-7), Ірина Головко (УКР), Юлія Ведула (УКР), Людмила Жулідова (ЦЕП). Здивувати публіку конкурсанти мають не лише сольним виконанням. Журі оцінюватиме ще й пісню, яку учасники виконають разом.

– Цього року конкурсанти можуть обрати будь-який музичний жанр, – розповідає режисер ПК «Дружба народів» Валерія Похилюк. – Ми плануємо презентувати різножанрові виступи. Буде і циганський романс, і лірика, і українська естрада. До речі, окремий акцент зробимо на воєнній тематиці. Торік 14 грудня Черкаси відзначили 70-ту річницю з дня визволення міста від фашистських загарбників.

Як і раніше, журі обиратиме кращих, зважаючи на технічний та сценічний рівні виконання. Підтримуватиме наших співаків група вболівальників у складі 10 осіб.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку