<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

03.01.2014

Доставити подарунки дітям «допомогла» Діду Морозу новорічна комісія

Про те, щоб близько півтори тисячі дітей працівників ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM були запрошені на новорічні ранки, отримали смачні солодкі подарунки та іграшки подбали члени спеціально створеної при профкомі підприємства новорічної комісії, яка тимчасово виконувала обов’язки Діда Мороза та Снігуроньки.

До складу цієї святкової комісії увійшли шестеро голів цехових комітетів та заступник голови профкому «Азоту» Андрій Лукашенко. Очолила її, причому вже третій рік поспіль, голова цехкому ЦВТК Людмила Герявенко.

– Ми вже маємо досвід у цій справі та перевірені торгові точки, які за безготівковим розрахунком постачають нам якісні солодощі та іграшки за порівняно невисокими цінами, – розповідає Людмила Павлівна. – Цього року почали закупку ще на початку грудня, коли менший ажіотаж. Іграшки купували на базі ОПС, тут вони разів у два дешевші ніж в магазинах чи на ринках міста. Ми вдячні керівництву профкому за те, що цього року знайшли можливості і виділили більше грошей ніж торік. Незважаючи на те, що ціни виросли, ми змогли придбати більше іграшок: ляльок, великих м’яких іграшок, навіть символів року – коників вдалося трохи знай­ти, хоча на них цього року був особливий попит.

Члени комісії (зліва направо): С.А.Моісєєв, О.Ю.Гірченко, О.М.Демидченко, Л.П.Герявенко,
В.М.Проценко, А.Л.Лукашенко, В.Ю.Гуля, В.П.Юрченко

Попрацювали члени комісії і під час проведення новорічних ранків. До «Дружби народів» вони приїхали ще о 8 годині, адже потрібно було встановити і приготувати до роботи пункти з роздачі подарунків та прослідкувати, щоб кожен власник новорічного костюма отримав свій приз. Для цього члени комісії чергували біля виходів із зали та вручали претендентам на подарунок спеціальні купони. До речі, більшість дітей були в новорічних костюмах, за що профком дуже вдячний їхнім батькам, які відгукнулися на оголошення голів цехкомів, приділили цьому питанню увагу та пошили чи придбали для малечі костюми, забезпечивши їм справжній новорічний настрій та гарну іграшку від Діда Мороза.

Як розповів заступник голови профкому «Азоту» Андрій Лукашенко, завдяки встановленню двох точок видачі подарунків, вдалося уникнути великого напливу людей. Діт­ки мали можливість спокійно вибрати іграшку, чи поміняти, якщо вона не підійшла. Цікаво, що частина дівчаток захотіли автомобілі, а один хлопчик категорично був налаштований отримати від Діда Мороза ляльку. Діткам, які прийшли на ранок без костюмів, вручили шоколадки.

– Нам з доцею дуже сподобалось як було організоване свято, – ділиться враженнями тато 7­-річної Полінки Вадим Полішкевич. – Вона була в захваті, коли дізналась, що може сама вибрати собі іграшку і після нетривалих роздумів обрала симпатичне слоненя.

– Ми дуже вдячні всім членам новорічної комісії за плідну роботу, завдяки якій свято пройшло на найвищому рівні, – зазначив голова профкому ПАТ «АЗОТ» Василь Іванов. – Цього року на солодкі подарунки та іграшки з профбюд­жету було витрачено більше 125 тисяч гривень, що на 10 тисяч більше ніж торік. Ми ж самі батьки, а багато хто вже дідусі й бабусі, і знаємо що довподоби малечі. Порадувало, що діти наші старання оцінили і з задоволенням гралися отриманими іграшками ще в Палаці культури.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку