<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

03.01.2014

Віктора Олійниченка привітали з присвоєнням високого звання

Новий 2014 рік ознаменувався для колективу ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM приємною та урочистою подією – заступник Голови Правління, Технічний директор Віктор Олійниченко отримав звання «Заслужений працівник промисловості України».

Працівникам підприємства про це повідомив Голова Правління  ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров під час новорічного концерту в ПК «Дружба народів». Віктора Михайловича люблять та поважають у колективі як досвідченого, мудрого, авторитетного та принципового керівника, сильну особистість і просто хорошу людину. Тож, із присвоєнням йому дійсно заслуженого звання азотівці вітали свого керівника тривалими аплодисментами.


Таке почесне звання Віктору Михайловичу було присвоєно за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток держави, вагомі трудові досягнення та багаторічну сумлінну працю. Відповідний наказ про надання державної нагороди підписав Президент України.

– На «Азоті» я працюю з 1980 року. Спочатку був наймолодшим, пізніше – найбільш професійно зрілим, а потім якось і непомітно став найбільш досвідченим, – сказав Віктор Олійниченко, звертаючись до колективу підприємства зі сцени ПК «Дружба народів». – Я надзвичайно вдячний всім тим, у кого переймав досвід, з ким працював. Бажаю успіхів молодим і сильним колегам, які оточують мене зараз.

Хімічній галузі Віктор Михайлович присвятив понад 30 років. Після закінчення Одеського політехнічного інституту працював у організації з пуску і налагоджування теплоенергетичних систем, на Горлівському «Стиролі». У 1980 році розпочалася його трудова біографія на Черкаському «Азоті». Спочатку працював інженером-технологом (А-4), потім начальником дільниці (А-5), начальником  цехів А-5 та А-3. У 2002 році Віктора Михайловича Олійниченка призначили заступником технічного директора з виробництва, а у 2011 році – заступником Голови Правління, Технічним директором.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку