<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

20.11.2013

Фінансування соціальних програм підприємства в 2014 році збільшиться

Подальші перспективи розвитку ПАТ «АЗОТ», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), й плани на 2014 рік обговорювалися нещодавно під час зустрічі колективу підприємства з Головою Правління «Азоту» Віталієм Скляровим та почесним президентом Валентиною Жуковською.



На зібранні йшлося про те, що період несприятливої кон’юнктури ринку міндобрив буде використано для впровадження інвестиційних проектів та модернізації виробництва. Незважаючи на те, що Черкаський «Азот» нині працює не на повному завантаженні, на підприємстві не буде скорочено жодного спеціаліста. Таке соціально відповідальне рішення прийняло керівництво Group DF:  у 2014 році всі робочі місця будуть збережені, а люди отримуватимуть середню зарплату.

– Щоб підготувати спеціаліста для хімічного виробництва, потрібен не один рік, – зазначив Віталій Скляров. –  Ми не можемо допустити, щоб наші фахівці розійшлися по інших роботах. Такі ситуації вже траплялися на інших підприємствах, і коли запускалося виробництво, потрібно було терміново дібрати й навчити десятки фахівців, а це і втрачений час, і відповідна якість роботи.

Традиційно в наступному році збільшиться фінансування соціальних програм «Азоту». Як розповіла Валентина Жуковська, зокрема заплановано збільшити виплати за Колективним договором. Якщо в 2013 році виплати на соціальне оздоровлення працівників становили 15 млн. грн., то в 2014 році вони зростуть до 16 млн., на 500 тис. грн. планується збільшити розмір благодійної допомоги, зросте також сума матеріальної винагороди в разі виходу на пенсію тощо. Тож,  до кожного працівника в 2014 році надійде більша сума матеріальної допомоги від підприємства. 

Цього року були вирішені важливі для азотівців питання, в тому числі й передбачені Колдоговором: відновлено роботу аптечного пункту в МСЧ, налагоджено доставку в цехи бутильованої питної води, встановлено веломотостоянки біля прохідних, продовжено ремонт гуртожитків…

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM


Возврат к списку