<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

30.10.2013

Азотівці стали призерами Спартакіади Федерації профспілок області

ХХ обласна Спартакіада Федерації профспілок Черкаської області серед галузевих профспілкових об’єднань відбулася в спортивному комплексі СДЮСШОР (легкоатлетичний манеж). До плеяди переможців увійшли і спортсмени ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM.

Профспілкову організацію працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості, як команда­-переможець у попередніх етапах, представляла збірна нашого товариства.

Азотівські легкоатлети вибороли декілька місць на фінальних змаганнях. Так, інженер­ програміст центральної лабораторії Марина Сухенко посіла IV місце у бігові на 500 м. П’ятий результат на дистанції 800 м показав озеленювач цеху господарської діяльності Костянтин Лесь (вік за 35 років). Чемпіонкою Спартакіади на дистанції 300 м стала старший майстер зміни цеху К­-2 Ірина Ілмедова (вік за 35 років). У змаганнях з настільного тенісу електромонтер телемеханіки й електронної автоматики цеху електропостачання Анатолій Ховрах виборов бронзу.

Чемпіонка Спартакіади на дистанції 300 м Ірина Ілмедова (третя справа)

Начальник дослідної лабораторії ЦЛ Юлія Галушкевич стала четвертою серед тенісисток. Пощастило азотівцям і в силових видах спорту. Апаратник підготовки сировини цеху К­-6 Віталій Дякун посів ІІ місце з армреслінгу в категорії до 90 кг. ІІІ місце з гирьового спорту в категорії більше 90 кг здобув інженер служби безпеки Сергій Юхно.

Голова обласної організації профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості Володимир Шепель виборов звання чемпіона з дартсу у змаганнях особистої першості серед голів обласних галузевих профспілкових об’єднань.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM 

Возврат к списку