<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

29.10.2013

Юні футболісти Черкас змагаються за Кубок «АЗОТУ»

Футбольні команди з 22 шкіл міста Черкас беруть участь у Зимовому Кубку «Азоту» – змаганнях для школярів, організованих Черкаським ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної групи Group DF).

Відкриття Кубка відбулося 28 вересня, зараз ідуть ігри 1/8 фіналу.

Учасники змагань діляться на три вікових категорії: 2001 – 2002 р.р., 2003 – 2004 р.р. і 2005 – 2006 р.р. Змагання будуть проходити в залах підшефних ПАТ «АЗОТ» шкіл. Першою їх прийняла школа №12.



Хлопці дуже добре підготувалися і серйозно підходять до справи  – на футбольному полі розгортаються справжні спортивні баталії. Не відстають від спортсменів в азарті й уболівальники – їхні батьки, друзі й однокласники.

«Думаю, саме в таких турнірах і загартовується характер майбутніх професійних спортсменів, росте гідна зміна тим, хто захищає честь нашої країни на міжнародному рівні, – відзначив Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров. – Тому наше підприємство уже вдруге цього року проводить ігри на Кубок «Азоту» і можливо, що в майбутньому вони стануть гарною спортивною традицією нашого міста».

Переможців Кубка чекають багато приємних сюрпризів. Зокрема, вони одержать квитки на ігри футбольного клубу «Динамо» Київ на весь рік, побачать, як тренується легендарна команда. А ще учасники Кубка зможуть особисто поспілкуватися з відомим футболістом Сергієм Ребровим. Його запросили в Черкаси на закриття змагань, яке відбудеться 14 грудня 2013 року.

Кубок «Азоту» OSTCHEM проводиться в Черкасах вдруге. Навесні нинішнього року він був приурочений до Дня міста. Переможцями у віковій категорії 2001-2002 р.р. тоді стала команда школи № 22, у категоріях 2003 – 2004 р.р. і 2005 – 2006 р.р. – школа № 9. Усього в  Літньому Кубку «Азоту» взяли участь близько 300 дітей.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку