<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

11.10.2013

Нові спортивні перемоги Ігоря Королькова

П’ять медалей завоювали українські спортсмени на чемпіонаті світу серед ветеранів у Сараєво. Вже в перший день майстри з вільної боротьби здобули дві медалі. Бронзу команді приніс Ігор Корольков – ветеран праці ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM.



Менше, ніж за тиждень – 1, 4 та 6 жовтня, Ігор Олександрович успішно виступив на трьох престижних міжнародних спортивних форумах з різних видів спорту в дивізіоні «Е», вагова категорія до 69 кг. Бронзову медаль він завоював у змаганнях з вільної боротьби 1 жовтня. 4-го жовтня – «срібло» з греко-римської боротьби серед майстрів (ветеранів). А 4-7 жовтня в болгарському місті Бургас відбувся чемпіонат світу боротьби з самбо також серед ветеранів. Срібна медаль – у Ігоря Королькова.

– Змагальний марафон, що проходив на початку жовтня, став підсумковим етапом насиченого на спортивні події 2013 року. І хоч він видався нелегким, проте – почесним як для України, так і Черкащини зокрема, – ділиться враженнями призер змагань Ігор Корольков.

Нагадаємо, що у квітні цього року Ігор Корольков виборов «золото» у відкритому чемпіонаті Сполучених Штатів Америки з греко-римської боротьби серед ветеранів. Ігорю Олександровичу за останні роки довелося на собі відчути силу спортсменів-борців з Болгарії, Туреччини, Ірану та інших європейських країн. Мотивація цих змагань, окрім медалей, грамот та численних синців, для спортсмена-ветерана полягає, насамперед, в здоровому способі життя, адже в будь-якому віці має бути орієнтир. Його перемоги поділяють родина, діти, онуки, друзі і, звичайно, азотівці.

У листопаді в ОАЕ проходитиме чемпіонат світу з дзюдо. Ігор Олександрович також мріє взяти участь у цих змаганнях. А загалом, щиро вітаємо ветерана праці ПАТ «АЗОТ» з блискучими виступами і зичимо яскравих перемог й надалі.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку