<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

18.09.2013

Хор ветеранів побував на святкуванні Дня міста Керчі

За давньою традицією в другу суботу вересня керчани святкують день рідного міста. І вкотре портове місто приготувало жителям та гостям чудову концертну програму за участю багатьох творчих колективів. Основні дійства проходили на площі Леніна поблизу чудової архітектурної споруди – театру імені Олександра Пушкіна.

На цих урочистостях на запрошення міської влади побував і колектив хору ветеранів праці ПАТ «АЗОТ», які подарували місту незабутні пісенні композиції, що складалися з віночка українських та російських творів. А розпочали свій виступ хористи з пісні «Черкаська підкова», вручивши керчанам коровай з Черкащини та вишитий учасницею хору Галиною Тхоренко рушник.


– Нашу концертну програму жителі Керчі сприймали дуже тепло, радісно, емоційно, додаючи і нам душевного запалу, – розповідає староста хору Лариса Бондаренко. – Разом із нами підспівували, підтанцьовували… І ми раді, що наш творчий візит їм запам’ятається надовго.

Переказуючи слова учасників хору, поїздка їм вдалася. З календарної осені Черкас вони потрапили в кримське літо, побачили море, помилувалися краєвидами. За пережиті емоції та враження вони щиро вдячні керівництву ПАТ «АЗОТ», зокрема заступнику Голови Правління, Технічному директору В.М.Олійниченку, адміністрації автотранспортного цеху і особисто водіям В.П.Метику та В.В.Космині. А ще безмежно дякують Тетяні Панченко, яка зробила все для того, щоб азотівські артисти побували на Дні міста Керчі, якому випов­нилося 2613 років.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку