<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

01.10.2013

Збірна OSTCHEM здобула бронзу на Всеукраїнській спартакіаді

22-25 вересня в Криму (м. Алушта) на базі Олімпійського навчально-спортивного центру «Спартак» проходила ХІХ Всеукраїнська міжгалузева Спартакіада працівників промислової сфери, транспорту й соціальної сфери. Організатором цих змагань стало Фізкультурно-спортивне товариство «Україна» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Федерації профспілок України.

В Алушту приїхали збірні команди провідних галузей промисловості: металургійної, авіабудівної, атомної, текстильної, енергетичної, вугільної тощо. Хімічну й нафтову галузі представляла збірна команда холдингу OSTCHEM (29 осіб).


Спартакіада традиційно проводилася з таких видів спорту: армреслінг, гирьовий спорт, легка атлетика, футзал, волейбол, настільний теніс і шахи. Хіміки достойно підготувалися до змагань і були представлені у всіх цих видах. Нарівні з молоддю виступали й ветерани – спортсмени старші 35 років.

До складу збірної команди підприємств OSTCHEM входили й працівники Черкаського «Азоту». Так, Руслан Кобець (інженер департаменту  безпеки підприємства) виборов друге місце зі стрибків у довжину з результатом 6м 40см (для порівняння І місце – 6м 50см). Ірина Ілмедова (старший майстер зміни цеху К-2) виборола ІІІ місце у своїй віковій категорії з бігу на 400м та ІV місце у стометрівці, а Юлія Галушкевич (начальник дослідної лабораторії центральної лабораторії) посіла ІV місце з настільного тенісу.
 
Боротьба за нагороди була впертою та напруженою. Для спортсменів холдингу турнір завершився успішно – команда посіла ІІІ місце у своїй групі.

Ірина Ілмедова (друга зліва) під час нагородження

Руслан Кобець показав другий результат зі стрибків у довжину

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку