<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

23.09.2013

У Черкасах пройшов фестиваль «OSTCHEM запалює зірки»

У ПК «Дружба народів» відбувся перший дитячий фестиваль «OSTCHEM запалює зірки». Більше 270 юних артистів із Рівного, Горлівки, Сєвєродонецька та Черкас влаштували грандіозне талант-шоу.

Дитячий фестиваль – третій захід, що спільно проводять підприємства азотної групи OSTCHEM Group DF. У лютому цього року Сєвєродонецький «Азот» приймав вокальне шоу, а в квітні ПАТ «Рівнеазот» організовувало спартакіаду. Паралельно з фестивалем, проходило засідання Координаційної ради з питань розвитку культури і спорту підприємств, на якій обговорювалися можливі спільні заходи на 2014 рік.

На початку гала-концерту артистів і глядачів привітали Голова координаційної ради з питань розвитку культури та спорту підприємств холдингу OSTCHEM, директор із загальних і соціальних питань ПАТ «Концерн Стирол» Олександр Білоусов та Почесний президент ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська.


– Мені приємно, що ми надаємо молодим артистам можливість вийти на професійну сцену. Я впевнена, що такі фестивалі і є тими сходинками до великого мистецького життя, – зазначила Валентина Борисівна. – Нам вдалося знайти таланти, які потім нас дивуватимуть з екрана телевізора.


Першими виступили колективи Палацу культури хіміків ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот». Ансамбль спортивного бального танцю «Престиж» «розповів» щасливу «Історію кохання» та влаштував «Паті-бум». Упродовж двох номерів танцюристи встигли показати клас і в стандартній (європейській), і в латиноамериканській програмах. А от тріо «Злагода», танцювальні колективи «L-стиль», «Блік», «Гармонія» і «Талісман» виступили з прем’єрою «мюзиклу». На згадку глядачам вони залишили джазовий «Повітряний поцілунок». Гучними оплесками зал зустрічав і проводжав акробата Даніїла Тараса, вихованця народного циркового колективу «Меридіан». 11-річному спортсмену вдалося продемонструвати складні трюки та розвеселити публіку.


Не менш різнобарвною, навіть інтернаціональною, була програма колективів Палацу культури і спорту «Хімік» ПАТ «Рівнеазот». Завдяки дівчатам з ансамблю сучасного естрадного танцю «Ілюзія» гості фестивалю безкоштовно побували на відомому ірландському танцювальному шоу «Lord of the Dance». Культурне ж багатство українців презентували колоритні юнаки та юнки – вихованці зразкового ансамблю народного танцю «Криниченька». Однак Україна славиться не тільки своїм хореографічним надбанням, але й вокальними. Ірина Словінська та Олена Сосонюк (студія естрадного співу «Сузір’я») подарували глядачам українські пісні.


Після нетривалої перерви гала-концерт продовжили запальні черкаські артисти. Зразкова вокальна студія «Беліссімо» виходила на сцену п’ять разів. Зовсім маленькі вихованці колективу розчулили гостей своєю безпосередністю. Дорослі виконавці ще й показали як можна вправно грати на ложках. Тривалими оплесками глядачі нагородили шоу-балет «Каприз» та ансамбль танцю «Дружба», яким вдалося майстерно поєднати хореографію та акторську гру. Учасники ансамблю «Натхнення» експресивно виконали танець «Сонечко».



Неперевершеними та драйвовими стали виступи представників Культурно-спортивного комерційного центру ПАТ «Концерн Стирол». Хореографічний ансамбль «Червоні вітрила» перемістили глядачів на карнавальні вулиці Ріо-де-Жанейро. Заданий колегами ритм підтримали вихованці ансамблю бального танцю «Компроміс». Анастасія Мєшик розважила глядачів оригінальним номером із хула-хупами. По-справжньому хвилюватися зал змусили повітряні акробати циркового колективу «Браво». «Родзинкою» стиролівської концертної програми став виступ найвідомішого учасника фестивалю – фіналіста другого сезону телевізійного шоу «Україна має талант» Сергія Капранова. Еквілібр на стільцях добряче полоскотав усім нерви. Так високо над черкаською сценою не підіймався жоден артист!




Загалом, у фестивалі брали участь 17 колективів. Зала Палацу культури «Дружба народів» була заповнена вщерть, а гала-концерт тривав 3 години. Кожному колективу та сольному виконавцю вдалося продемонструвати свій професіоналізм, засяяти в променях слави, зірвати бурхливі хвилі оплесків, і найголовніше – подарувати глядачам масу позитивних емоцій та приємних спогадів.

Дружня та невимушена атмосфера фестивалю підтримувалася ще й тим, що на ньому не було журі, а значить переможців і переможених. Насичений яскравий вечір завершився врученням дипломів та подарунків усім колективам. Подяками відзначили також роботу директорів Палаців культури підприємств холдингу: Олександра Стрельцова (ПАТ «Концерт Стирол»), Олени Кисіль («Сєвєродонецьке об’єднання «Азот»), Василя Члека (ПАТ «Рівнеазот») та Галини Бурлаки (ПАТ «АЗОТ»).


Продовжиться фестивальна осінь OSTCHEM у м.Горлівка. Як зазначив Олександр Білоусов, у жовтні Культурно-спортивний комерційний центр ПАТ «Концерн Стирол» планує приймати кращі танцювальні колективи.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM 

Возврат к списку