<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

16.09.2013

У цеху М-9 відкрили капітально відремонтовані побутові приміщення

Урочисте відкриття капітально відремонтованих жіночих побутівок та буфету відбулося 13 вересня в цеху з виробництва аміачної селітри М-9 ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM. На сьогодні тут зроблено ремонт всіх найнеобхідніших приміщень адміністративно-побутового корпусу.



Нагадаємо, що на початку липня в М-9 запрацювали відремонтовані чоловічі побутівки, а нині комфортними умовами насолоджується і жіноча частина колективу. Жіноча роздягальня має 68 шафок, розділених на чотири секції: дві для спецодягу, й дві для чистого одягу. Чоловіча побутівка розрахована на 104 місця. Відремонтовано також зал засідань на 2-му поверсі, в якому планують облаштувати невеличкий музей історії цеху. Капітально відремонтовано та облаштовано і буфет цеху. Тепер він найкращий на підприємстві.

– Часто ремонт робиться зовні, щоб приміщення мало привабливий вигляд, а потім вже роботи виконуються всередині, – зазначив Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров. – Ми ж пішли іншим шляхом: спочатку створили комфортні умови для людей, а тепер перейдемо до ремонту сходових маршів і фасаду корпусу.

Як розповів начальник цеху Іван Мартем’янов, крім того, що відремонтовано найважливіші побутові приміщення загального користування, в корпусі замінено на нові всі комунікації: опалення, каналізацію, сантехніку, електропостачання. Частково вікна замінено на металопластикові. Загалом, виконано ремонтних робіт більш ніж на 2,6 млн. грн.

Підсумовуючи все вищесказане, почесний президент ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська, наголосила, що ремонти в побутових приміщеннях цехів будуть продовжуватися і надалі по всьому підприємству. Крім того, незабаром має початися капітальний ремонт їдальні №4, планується ремонт в їдальні №1 та буфетах підприємства.


Возврат к списку