<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

26.06.2013

Відкрито третій дитячий майданчик власного виробництва

Нещодавно відкрили дитячий майданчик у подвір’ї будинків на вулиці Пастерівська, 11 та бульварі Шевченка, 320. Так званий, «югославський» будинок будувався саме для родин працівників «Азоту». І сьогодні тут живе багато азотівців та їхніх дітей. Тому, третій майданчик, виготовлений в ПАТ «АЗОТ», був розміщений саме за цією адресою.





– Хочу подякувати за активну позицію всім, хто зверталися до моєї громадської приймальні, організовували та координували процес встановлення майданчику. Насамперед Абашевій Марині, Грековій Наталії, Руденок Олені та іншим. Вони і підписи збирали, і узгоджували місце розташування та комплектацію майданчику. Ви бачите – спільно ми можемо зробити багато, – сказала під час урочистої церемонії Почесний Президент ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська.

На відкритті майданчику був присутній заступник технічного директора з розвитку та інвестицій ПАТ «АЗОТ» Микола Анотоневич. За його словами, наші майданчики є найбезпечнішими у місті. Вони повністю відповідають усім нормам, вимогам і зроблені за ГОСТом.

– На останній зустрічі із представниками КСНів ми звернулися до них із пропозицією погодити наступні місця для встановлення дитячих майданчиків виробництва ПАТ «АЗОТ». Сподіваємося, що таких приємних приводів для зустрічей у нас буде більше, – зазначила Валентина Борисівна.

Возврат к списку