<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

12.06.2013

Азотівець Анатолій Єременко виграв 5 тисяч гривень від «Саламандри»

Розіграш призів від страхової компанії «Саламандра-Україна» відбувся 7 червня в актовому залі заводоуправління ПАТ «АЗОТ». У акції, приуроченій до Дня хіміка, брали участь 45  працівників підприємства, які скористалися послугами компанії.



– З Черкаським «Азотом» ми співпрацюємо вже більше року, – розповідає перший заступник Голови Правління страхової компанії «Саламандра-Україна» Оксана Шамрай. – Маємо також домовленість про співпрацю з «Рівнеазотом» та «Стиролом». Для працівників цих підприємств ми пропонуємо вигідні умови страхування. Спочатку планували, що головним призом буде сертифікат на придбання побутової техніки, але потім вирішили подарувати гроші, а людина вже сама визначиться на що їх витратити.

Розіграш проходив на очах у всіх присутніх. Папірець з прізвищем переможця доручили витягати маленькій помічниці організаторів акції. Ним виявився Анатолій Єрьоменко, асфальтобетонник цеху господарської діяльності «Азоту».

Звістка про виграш застала переможця за роботою на території підприємства, тож  організаторам довелося зачекати з врученням призу.
–   Я в жовтні минулого року оформив поліс на обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності і про сьогоднішній розіграш призів мені повідомляли, але ж робота не чекає, та й не вигравав я ніколи нічого, навіть подумати не міг, що приз випаде саме мені, – поділився враженнями Анатолій Андрійович.

Ще три працівники «Азоту» – Андрій Литвин (цех К-1 з виробництва капролактаму), Сергій Братчик (цех електропостачання) та Сергій Галушкевич (технічний відділ), виграли від «Саламандри» поліси КАСКО та сувенірні обкладинки для паспортів з логотипом страхової компанії.

Возврат к списку