<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

07.06.2013

У центрі дитячої творчості «Азоту» пройшов «Літній драйв»

Учора, 6 червня, на свято «Літній драйв» до центру дитячої творчості ПАТ «АЗОТ» завітали гості – представники громадських організацій області, які опікуються проблемами дітей-інвалідів, керівники підприємства та батьки, чиї діти беруть активну участь у творчих заходах: співають, танцюють, демонструють свої таланти в різних творчих жанрах.







У квітні цього року проходив фестиваль дітей з обмеженими можливостями «Материнська любов», і аматори студії «Екстрим», які брали участь у ньому, вибороли перше місце в номінації «хореографія». Тож представник громадської організації жінок-інвалідів «ДОННА» Вікторія Кошелєва, яка завітала до діток на свято, від імені Федерації інвалідів України вручила їм грамоту. А Сергій Миколайович Каштан – представник Всеукраїнської організації інвалідів, вручив подяку директору Центру дитячої творчості «Азоту» Людмилі Дивнич за активну участь у всеукраїнському заході «Молодіжні ігри», а також грамоту за активну роботу і участь у програмі з реабілітації дітей-інвалідів в області.

За словами Людмили Федорівни, рік, підсумки якого вони підбивають, проходив під гаслом «Сім’я». Багато дітей разом із батьками брали участь у проведенні цікавих заходів, а це: концерти, зустрічі, подорожі. Директор подякувала всім за активну і плідну роботу.

Підсумовуючи все зроблене за останній рік, Людмила Дивнич перерахувала найважливіші заходи в яких брали участь вихованці центру дитячої творчості. Зокрема, було проведено 10-ть широкомасштабних концертів. Незабутнім і приємним подарунком для всіх стало проведення у приміщенні ТРЦ «Дніпроплаза» флешмобу, присвяченого Дню святого Валентина. Взяли участь вихованці центру і в усіх номінаціях фестивалю «Материнська любов», де заслужено вибороли почесні призові місця. А ще діти з’їли за рік 500 шоколадок, 300 пирогів, 100 кілограмів печива і 20 кілограмів тортів.

Діяльність Центру дитячої творчості не обмежувалася заходами місцевого значення. Діти подорожували історичними місцями рідного краю, побували за кордоном. Але найбільшою гордістю для них є те, що саме їхні вихованці засвітилися яскравими зірочками на українському телебаченні. Брати Мандрикови стали фіналістами програми «Голос України». А Таня Батуріна, також вихованка центру, радує своїми виступами не лише рідний колектив, а й жителів міста, завойовуючи все більше і більше шанувальників свого таланту із «великої» сцени.

Як сказала Людмила Дивнич, наступний рік вони оголошують роком «Молекулярної хімії», а це означає, що діти будуть їсти «молекулярні» продукти харчування, танцювати «молекулярні» танці і грати «молекулярний» спектакль «Сон Мендєлєєва». Яким чином все це буде відбуватися, ми дізнаємось пізніше, побачивши все на власні очі.

Виступаючи перед вихованцями Центру дитячої творчості, директор Департаменту із соціальних питань ПАТ «АЗОТ» Костянтин Саленко пообіцяв і надалі сприяти творчому розвитку дітей, а для цього планується розширити павільйон на території центру, щоб у літній період більше діток були задіяні у різних заходах на свіжому повітрі, встановити тут дитячий майданчик, а також розглядається також можливість облаштування літнього басейну.

Возврат к списку