<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

29.05.2013

ЧЕРКАСЬКИЙ «АЗОТ» ПОДАРУВАВ ШКОЛІ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК ВЛАСНОГО ВИРОБНИЦТВА

В підшефній ПАТ «АЗОТ» Черкаській спеціалізованій школі № 18 відбулося подвійне свято – 24 травня пролунав останній дзвоник, а ще пройшло урочисте відкриття новенького дитячого ігрового майданчика, подарованого підприємством у рамках укладеної 15 травня угоди.


В.Л.Скляков зазначив, що це перший майданчик виготовлений на ПАТ «АЗОТ»


В.Л.Скляров, В.В.Грищенко та В.Б.Жукавська перерізають символічну стрічку перед майданчиком


Гостям свята В.Л.Склярову та В.Б.Жуковській доручили вручити грамоти маленьким відмінникам

Почесними гостями свята стали Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Леонідович Скляров та Почесний Президент підприємства Валентина Борисівна Жуковська, які разом з директором школи Василем Грищенком  перерізали символічну стрічку перед майданчиком.

У школі № 18 навчається чимало дітей працівників «Азоту», адже поруч знаходиться його гуртожиток. Алла Іванівна Журавська із ЦВТК, прийшла на останній дзвоник з донькою Даніелою, яка закінчила другий клас, і чоловіком Володимиром. Мама з посмішкою зізнається, що після того, як встановили майданчик, дорога зі школи пролягає тільки через нього.

Як зазначив директор школи Василь Грищенко, в районі, де вона знаходиться, немає ніяких місць дозвілля для дітей, тому в такому майданчику була гостра необхідність і користуватися ним будуть не тільки учні школи, а й усі діти мікрорайону.

Нагадаємо, що це не перший дитячий майданчик, встановлено «Азотом» у Черкасах, проте він відрізняється тим, що виготовлений на самому підприємстві. У комплект входять гірки, містки, спуски, лази, гойдалки...

– Цей майданчик особливо цінний для нас, тому що він перший, – зазначив Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров. – Думаю, що він принесе радість і задоволення нашим дітям. А якщо будуть якісь побажання щодо вдосконалення майданчиків, наприклад, встановити додаткові гойдалки, ми будемо відгукуватися.

Віталій Леонідович також зазначив, що підприємство проявило ініціативу у випуску такого обладнання, тому що для нього важливо, щоб рідне місто розвивалося, щоб ремонтувалися дороги, оновлювався міський транспорт, встановлювалися ігрові та спортивні майданчики для дітей. «Азот» постійно надає Черкасам свою допомогу у вирішенні цих важливих питань і буде продовжувати це робити.

Всі роботи з виготовлення майданчиків проходять безпосередньо на підприємстві: від розробки проектної документації, виконаного проектно-конструкторським відділом ПАТ «АЗОТ», до пакування готової продукції. На сьогодні ПАТ «АЗОТ» вже виготовив 3 комплекти дитячих майданчиків, ще два знаходяться в процесі виробництва. 


Діти в захваті від майданчика, який, до того ж, один на весь мікрорайон

– У виробництві нової для підприємства продукції задіяли відразу кілька структурних підрозділів, – розповідає начальник управління капітальних ремонтів ПАТ «АЗОТ» Володимир Бандура. – Над металевими конструкціями працюють робітники управління капітальних ремонтів, дерев'яні деталі виготовляє ремонтно-господарський цех, вали і підшипники – ремонтно-механічний, ґрунтують і фарбують готове обладнання робітники цеху захисних покриттів.

Випробування готових конструкцій також проводилося на території підприємства у пристосованому для цього корпусі 443 (територія цеху М-9), майданчики якого були вільні. Фахівці централізованого відділу технічного контролю (ЦВТК) розробили спеціальні методики випробувань для визначення динамічних та статичних характеристик обладнання. Підприємство отримало також санітарно-епідеміологічний висновок Міністерства охорони здоров'я України, яким підтверджується безпека конструкцій для дітей.



Всі роботи ведуться відповідно до проектної документації


Гойдалка практично готова. Залишилося лише пофарбувати.


Автомобіль для малюків поступово набирає свого остаточного вигляду завдяки старанням працівників ремонтно-господарського цеху

Возврат к списку