<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

03.04.2013

У футболістів ПАТ «АЗОТ» з’явилася потужна група підтримки

Сім працівниць договірного відділу департаменту аналізу, планування і тендерних процедур ПАТ «АЗОТ» утворили групу підтримки для двох команд з міні-футболу, в яких грають представники керівного складу підприємства. Учасниці групи мають усі необхідні атрибути: форму, тріщалки, помпони, дудки та плакати.


Учасниці групи підтримки футболістів ПАТ «АЗОТ»: Світлана Красильник, Ольга Майданиченко, Юлія Чупринюк, Ірина Солом’янюк, Лана Гарькушка, Світлана Білик та Олена Ільєнко

Як розповіли учасниці групи, вболівальницями вони стали поступово. Зацікавились футболом, як і багато інших українців, після Євро-2012. А оскільки і їхній попередній керівник – Олексій Олександрович Буш, і нинішній – Сергій Вікторович Лемчик, захоплювались міні-футболом та грали за збірну керівництва підприємства – почали приходити на тренування та змагання. Проте, з усією серйозністю група підтримки приступила до своїх обов’язків у лютому цього року під час товариської зустрічі збірної керівного складу підприємства з представниками холдингу OSTCHEM.

– Ми зрозуміли, що повин-ні підтримати нашу команду і почали ретельно готуватися, – розповідає одна з учасниць групи підтримки Олена Ільєнко. – Придбали футболки корпоративних кольорів (жовтогарячого та синього) з написом: «Я люблю футбол», а також спеціальні тріщалки, помпони, дудки. На стінах спортзалу повісили плакати з написами «Азот» – чемпіон» та «Азот» – вперед». Бойовий дух нашої команди ми підтримували кричалками на зразок: «Наш Азот вперед идет, наш Азот вам гол забъет».

З того часу група підтримки – постійний учасник зустрічей команд правління та директорату товариства. А щоб ні тих, ні інших не образити, учасниці теж розділилися на дві групи, які різняться кольором футболок.

– Нам дуже приємно, що після гри наші футболісти завжди дякують за підтримку й кажуть, що завдяки нам вони перемагають, – зазначає Ірина Солом’янюк. – Ми й самі отримуємо величезний емоційний заряд і, незважаючи на те, що ігри відбуваються після закінчення робочого дня, додому завжди їдемо повні сил та з піднесеним настроєм.

Тож, учасниці першої в історії «Азоту» групи підтримки закликають працівників інших структурних підрозділів підприємства наслідувати їхній приклад та підтримувати свої футбольні команди, адже це суцільний позитив і для спортсменів, і для самих вболівальниць.

Возврат к списку