<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

07.03.2013

Квіти, шампанське та живий фонтан…

Такі приємні сюрпризи приготувало керівництво ПАТ «АЗОТ» для своїх жінок під час святкування 8 Березня. На східцях їх зустрічали галантні курсанти в формі, і кожній дарували по троянді, а у фойє «Дружби народів» уже були накриті столи з цукерками та шампанським.







Неабияке захоплення у присутніх викликала також ексклюзивна композиція «Весна» від арт-шоу «Джайра», спеціально розроблена для працівників «Азоту». До неї увійшли фонтан «Сатир», живі дерево та квітка. Біля них навперебій фотографувалися всі охочі.

– Ми вирішили, що фонтан, який вже демонструвався в Черкасах і називається «Срібна фантазія» тематично не вписується в жіноче весняне свято, – зазначила продюсер «Джайри» Олена. – Куди більше підходить красень-сатир.



Святковий концерт відкрили Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров та Почесний Президент підприємства Валентина Жуковська, які привітали всіх присутніх у залі жінок. А потім своє мистецтво дарували глядачам шоу-гурт «Квітограй», ансамбль «Ритм», солісти Володимир Франчук, Євген Валовенко та Людмила Карюк. Ну і, звичайно, білоруський співак Дмитро Колдун, вихід якого з нетерпінням чекали у залі.

Возврат к списку