<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

28.02.2013

Армборці «Азоту» готуються до Спартакіади

Наприкінці лютого відбулася особиста першість «Азоту» з армрестлінгу серед працівників структурних підрозділів підприємства Черкаського ПАТ «АЗОТ». «Запекла боротьба руками» – так простіше називають цей поєдинок, що не потребує якоїсь особливої екіпіровки, головне – це сила, спритність і витривалість, якості, властиві справжньому чоловікові.

– Спортивні змагання проходили в трьох вагових категоріях: до 80 кг, до 90 і більше 90 кг  і носили відбірковий характер. Кращі амборці  у вагових категоріях до 90 і більше 90 кілограмів будуть представляти цей найбільш демократичний і «мирний» вид спорту на Спартакіаді підприємств азотної групи, що пройде в третій декаді квітня в Рівному, – розповідає інструктор спорткомплексу Іван Челомбітько.


Переможці змагань – найсильніші армборці «Азоту»

За результатами змагань в число переможців увійшли:
у ваговій категорії до 80 кг: Віталій Д’якун із цеху К-6, Олександр Крот із ТОВ «Скат-центр» та Костянтин Коваленко з цеху захисних покриттів, які відповідно посіли перше, друге й третє місця;
у ваговій категорії до 90 кг перемогу здобули: перше місце Микола Білазін із цеху І-1; друге – Ярослав Дудник із ТОВ «Скат-центр» і третє – Дмитро Головань із державного пожежно-рятувального загону;
у ваговій категорії більше 90 кг: перше місце закріпилося за Сергієм Юхно з департаменту безпеки, друге – за Михайлом Барановим із цеху М-7 і третє за Іваном Сухарьковим з департаменту безпеки.

Можна бути впевненими, що хороші результати азотівські силачі продемонструють і під час квітневої Спартакіади в Рівному, чого,  принаймні,  їм  і бажаємо.


Ніна Гошуренко, фото Михайла Захаріна

Возврат к списку