<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

08.02.2013

Профактив хіміків із Cєвєродонецька побував на Черкаському «Азоті»

Представники профкому Сєвєродонецького «Азоту» 6-7 лютого відвідали з робочою поїздкою Черкаське ПАТ «АЗОТ». Вони побували на території підприємства, у спорткомплексі, в ПК «Дружба народів», ознайомилися з особливостями роботи профспілкової організації черкаських колег.


Учасники зустрічі діляться враженнями. Зліва голова профспілки Сєвєродонецького «Азоту» Валерій Черниш

До делегації увійшли керівники профкому ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот», які відповідають за певні напрямки соціально-культурної роботи: голова спортивного клубу «Хімік», голова учнівської профспілки, директор Палацу культури і техніки, голова комісії з охорони праці проф-кому, бухгалтери, заступник голови профкому. Очолював делегацію голова профспілкової організації Валерій Черниш.

Як розповіли гості, профспілка Сєвєродонецького «Азоту» нараховує майже 12 тис. членів. За одиничними винятками до неї входять усі 8,5 тис. працівників товариства. Крім того, існує учнівська профспілка, членами якої є викладачі й студенти трьох підшефних підприємству училищ, та профспілка непрацюючих пенсіонерів, яка функціонує паралельно з ветеранською організацією.

– Наша поїздка була напруженою і змістовною. Як і планували, ми обмінялися з черкаськими колегами корисним досвідом в організації роботи за різними напрямками, – зазначив Валерій Черниш. – Для профспілок наших підприємств це особливо важливо, оскільки вони входять до одного холдингу, а значить у подальшому ми працюватимемо разом над спільними проектами.

Найбільше сєвєрончан вразили чистота і порядок на території підприємства та реконструйований Палац культури «Дружба народів».
– За останні три роки я побував на багатьох українсь-ких підприємствах, деякі в повному занепаді. Натомість OSTCHEM дуже багато вкладає в соціальну сферу не лише своїх підприємств, а й міст в яких вони розташовані, – зазначив голова сєвєродонецької профспілки.
Гості залишились задоволеними поїздкою та запевнили, що плідна співпраця між профспілковими організаціями підприємств триватиме і надалі.

Наталія Бакалова, фото автора

Возврат к списку