<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

22.11.2012

ПАТ «АЗОТ» готується до роботи взимку

Більшість заходів з підготовки до зими, запланованих на цей рік, вже виконано. Як повідомив заступник головного архітектора ПАТ «АЗОТ» Василь Миколайович Жулідов, у 2-3 кварталах силами РГЦ було відремонтовано 15500 м2 м’яких покрівель, відремонтовано та замінено більш ніж 400 м2 вікон, засклено 380 м2 шибок, замінено 20 зовнішніх дверей...


Адміністративно-побутовий корпус цеху М-2

Багато робіт з підготовки до зими виконано цього року також силами підрядних організацій. Найбільший обсяг робіт було виконано в цеху М-2.

– Будівлю адміністративно-побутового корпусу поштукатурили та пофарбували, встановили металопластикові вікна, замінили вхідні двері, – розповідає начальник цеху Дмитро Миколайович Артюхов. – Замінені вікна і на гранбашті цеху, а також реконструйовано обшивку майданчика обслуговування скребка. Тепер башта повністю готова до зими, адже позаторік на ній замінили покриття даху, а торік башту відремонтували та пофарбували спеціальною фарбою, яка виконує не лише естетичну, а й захисну функцію.

Крім того, в М-2 було виконано ремонт дахів компресії та класифікації, замінено вікна на складі і в приміщенні ЦПУ та ворота на електропідстанціях. Загалом, роботи з підготовки до зими ведуться практично в усіх підрозділах підприємства.

Нині триває ремонт даху відділення регенерації масел (к.133) ЦЦР, виробничого корпусу 3006 «В» цеху К-1, корп. 704 – склад лакофарбувальної продукції ДСГ. Планується замінити вікна в побутових приміщеннях цеху М-9 та в корпусі 707 ВГРЗ. У планах також ремонт дахів насосної станції (к.3006/1) цеху К-1, ЦПУ (к. 3008) К-2, відділенні розділення повітря (к.3035) цеху К-3 та центрального теплового пункту котельного цеху.

Наталія Бакалова

Возврат к списку