<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

07.09.2012

Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров визначений найкращим підприємцем-керівником року

У Черкасах роботодавці відзначили творців рідного краю та визначили, хто найбільше сприяв розвитку підприємництва в області упродовж року. Номінантів визначило правління організацій-засновників. Серед основних критеріїв оцінювання – сприяння соціально-економічному розвитку, активна робота із захисту прав та інтересів роботодавців, високий професіоналізм тощо. Найкращим вручили головну нагороду – зменшені копії пам’ятника Митрополиту Тукальському, встановленого в Чигирині. Саме він уособлює людину-творця. Нагорода вже традиційно вручалась у трьох номінаціях.



В номінації «Підприємець (керівник підприємства) «Созидатель – Той, що створює 2012» було нагороджено Голову Правління ПАТ «АЗОТ» Віталія Склярова. Це є символічним – адже реконструйований «Азотом» у рекордні строки палац культури «Дружба народів» найкраще асоціюється з творінням. Нагороду вручала керівник групи радників Федерації роботодавців України та президент ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська.

– Це дуже важлива нагорода, яка вже вшосте визначається для людей, які своєю працею, своєю менеджерською силою розвивають бізнес і роблять його ще кращим. Якби ви знали, скільки Віталій Скляров зробив вольових, лідерських, менеджерських і просто чоловічних учинків. Він був саме тією рушійною силою, яка давала нам змогу закінчити всі ремонтні роботи вчасно, – зазначила Валентина Жуковська.

Номінацію «Меценат «Созидатель – Той, що створює 2012» отримав президент ПАТ «Лавр» Олександр Лапін. Номінація «Чиновник «Созидатель – Той, що створює 2012» цього року дісталась першому заступнику голови Державної податкової служби у Черкаській області Володимиру Коломійцю.

– Мета акції – зробити так, щоб ми працювали на благо області, районів, країни. Бізнес сам по собі може багато, але це складно. Влада без бізнесу теж не все може, то ж мета – їх об’єднати, – зазначив вітаючи учасників заходу один з ініціаторів та співорганізаторів заходу, голова Черкаського обласного об’єднання організацій роботодавців Борис Райков.

Довідка.
Акція «Созидатель – Той, що створює» єдина в Україні. Її унікальність полягає в тому, що в одній із трьох номінацій роботодавці нагороджують кращого чиновника року, який сприяє розвитку бізнесу регіону, кращого роботодавця та мецената року.
Головною нагородою проекту «Созидатель – Той, що створює» є зменшена копія пам’ятника митрополиту Нелюбовичу-Тукальському, встановленого в Чигирині. Скульптура, розміром 37х16х10, виготовлена з бронзи та граніту, скульптором Владиславом Димйоном. Митрополит Нелюбович-Тукальський ще за життя був визнаний людиною, яка створювала. Він мешкав у гетьманській столиці –Чигирині, був першим дорадником гетьмана Петра Дорошенка. Відігравав велику роль у церковному, політичному та культурному житті України. Створював школи, підтримував Києво-Могилянську академію, контактував з визначними діячами Української православної церкви та української культури. На думку засновників номінації, особа митрополита якнайкраще асоціюється з образом людини-творця.


Редакція корпоративних ЗМІ ПАТ «АЗОТ»

Возврат к списку