<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

04.07.2012

Керівники товариства не зраджують футболу

Вже традиційними стали матчі з міні-футболу за участі керівників ПАТ «АЗОТ», починаючи від Голови Правління, його заступників і директорів за напрямами до керівників окремих управлінь.


На спортивному майданчику та на роботі – команда однодумців

В спеку це робити непросто, але найазартніші футболісти не пропускають жодного матчу. Щосереди після закінчення роботи вони прямують у спортзал, одягають форму і розпочинають гру.

– Футбол – це не просто спорт, це спосіб хоча б трохи часу побути разом, відірвавшись від суто виробничих проблем, відчути атмосферу інших стосунків, де немає керівників і підлеглих, а є одна команда гравців, – ділиться враженнями директор з матеріально-технічного забезпечення Максим Горобець.

– Гра у футбол – це також праця. Бігаємо, ганяємо м’яч, усі «у поті лиця», футболки, хоч викручуй. Але від цього ми отримуємо задоволення, загартовуємо себе, випробовуємо на витривалість, тренуємо силу волі. Це ті риси, які допомагають у житті переборювати будь-які труднощі, – так пояснює свою участь у футбольній грі заступник технічного директора Андрій Перехрест.

А для Голови Правління Віталія Склярова важливим є те, щоб індивідуальні, групові й командні дії гравців, завжди були спрямовані на досягнення намічених результатів як на футбольному, так і на виробничому полях діяльності.

Євдокія Мацокіна

Возврат к списку