<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

13.06.2012

Море, сонце, пляж… Перші групи азотівців уже відпочили в Криму

5 та 7 червня на море від’їхали дві перші групи відпочивальників, які отримали від профспілки путівки до Криму. Уже не перший рік азотівці надають перевагу відпочинку в пансіонаті «Полімер», що в смт. Миколаївка на західному березі півострова.



– Доїхали добре, – ділиться враженнями старший групи, начальник відділу КВПіА цеху К-9 Микола Васильович Мироненко. – Працювали кондиціонери, тому і дорослі, і діти почували себе комфортно. О 7 годині ранку ми виїхали, а о 17-ій були на місці. Нас привітно зустріли, швидко розселили в чотириповерховому корпусі пансіонату і ввечері ми вже мали нагоду покупатися в морі.

Відпочивальники розповіли також, що навіть 5 червня вода вже була достатньо тепла (близько 18оС) чиста, погода сонячна. Сподобалася азотівцям і якість харчування, яке пропонують в «Полімері». Відстань від пансіонату до моря – не більше 50 метрів, тому вислів «номер з видом на море» для частини відпочивальників став об’єктивною реальністю.

Нагадаємо, що цього року в Криму зможуть оздоровитися близько 700 працівників «Азоту». Відпочинок буде поділено на 16 заїздів тривалістю 10 днів. У 2012 році профспілці вдалося закупити більше путівок ніж торік. Працівники сплачують лише 35% вартості путівки.

Наталія Бакалова


Возврат к списку