<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

01.06.2012

«АЗОТ» відзначив День хіміка. Виробничники та ветерани отримали заслужені нагороди та вітання

Відразу два урочистих заходи влаштували собі напередодні Дня хіміка працівники ПАТ «АЗОТ». 25 травня в залі черкаської філармонії на урочистості та святковий концерт зібралися виробничники, а 26-го – ветерани підприємства.  Привітати колектив товариства зі святом прийшли також перші особи області, міста, керівники багатьох організацій та установ.


На фото Голова Правління ПАТ «АЗОТ» В.Л.Скляров та Голова облдержадміністрації С.Б.Тулуб, який зачитує вітання від Президента України

Розпочинаючи урочисту частину святкування Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров підбив підсумки року, що минув. Зокрема, перерахував досягнення у виробництві та соціальній сфері, відзначив плідну співпрацю з владою.

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб
зачитав вітання від Президента України та висловив переконаність, що професіоналізм, наполеглива праця, висока самовідповідальність хіміків і надалі сприятимуть зміцненню економіки області й держави в цілому.

Слова вітання від головного акціонера підприємства Дмитра Фірташа зачитала Почесний Президент ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська. «Черкаський «Азот» – гордість нашої держави», – йдеться у привітанні. – «Завдяки вашій праці, його знають у всьому світі. Для нас важливо, щоб люди, які працюють на «Азоті» відчували як ми їх цінуємо. Ми будемо всіляко підтримувати наших людей і це стане гарним прикладом для молодих поколінь».


До Дня хіміка нагородами відзначили сумлінну працю багатьох азотівців

Привітали хіміків голова Черкаської обласної ради Валерій Черняк, міський голова Черкас Сергій Одарич, голова Центральної Ради профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості України Василь Мойсюк та інші.

Сумлінну добросовісну працю виробничників було відзначено орденами, медалями та грамотами (перелік нагороджених подано нижче). Не забуло керівництво і про ветеранів виробництва. Усі вони отримали до свята по 100 гривень, а ветеранам, які багато років є волонтерами  Благодійного фонду ПАТ «АЗОТ», Віталій Скляров та Валентина Жуковська вручили подяки і пам’ятні годинники.

Наталія Бакалова, фото автора

Возврат к списку