<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

01.12.2011

Знову в гостях у дітей

Уже кілька років ПАТ «Азот» надає допомогу Смілянському будинку-інтернату для дітей-інвалідів: грошима, обладнанням, апаратурою, транспортом… Нині в інтернаті перебуває 171 дитина. Серед них 52 дитини лежачі, 43 – позбавлені батьківського піклування.


«Азот» допомагає створювати для вихованців інтернату належні умови для навчання та життя

Як розповів директор з персоналу ПАТ «Азот» Ігор Сергієнко, підприємство неодноразово перераховувало благодійні внески, що спрямовувались на потреби Смілянського будинку-інтернату. Тільки реабілітаційного обладнання для дітей з функціональними обмеженнями було закуплено торік на 52 тис. грн. Також за кошти «Азоту» закупили необхідні автозапчастини та відремонтували автомобіль інтернату. Цього року до Дня знань вихованцям інтернату подарували міні-систему «Panasonic» для організації класу співочого мистецтва. До свят азотівці влаштовують для дітей благодійні концерти з врученням їм солодощів, фруктів та подарунків. Ігор Сергієнко підкреслив, що підприємство і надалі опікуватиметься будинком-інтернатом, цікавитиметься потребами його вихованців та надаватиме допомогу.

Напередодні Міжнародного дня інваліда Черкаське ПАТ «Азот» надало транспортну допомогу, щоб волонтери обласного Фонду милосердя і здоров’я, яким керує Лариса Лисенко, разом із творчими дитячими колективами міста змогли побувати з концертною програмою у Смілянському будинку-інтернаті. А на зібрані виробничниками гроші для дітей були закуплені солодощі та фрукти.

Наталія Бакалова

Возврат к списку