<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

07.11.2011

Підписано тристоронню угоду

7 листопада 2011 року підписано тристоронню угоду про співпрацю між ПАТ «Азот», обласною та міською владою, яка передбачає проведення капітального ремонту доріг, Палацу культури «Дружба народів», площі та фонтану перед ним, а також будівництво дитячих і спортивних майданчиків. Підписи під документом поставили Голова Правління ПАТ «Азоту» Віталій Скляров, перший заступник голови Черкаської ОДА Сергій Рябцев та міський голова Сергій Одарич.


Момент підписання угоди

Голова Правління Віталій Скляров зазначив, що допомогу Черкасам підприємство надає за ініціативою  Голови Ради директорів Групи компаній Group DF Дмитра Фірташа. «Допомога Черкасам є частиною ініціативи Дмитра Фірташа, який виступає за максимальне поширення практики, коли містоутворюючі і великі підприємства надають допомогу своїм містам. Черкаський «Азот» є найбільшим платником податків в області, і наше підприємство готове робити для міста більше», – сказав Віталій Скляров.

Відповідно до угоди, «Азот» до червня 2012 року витратить на реконструкцію Палацу культури «Дружба народів» близько 30 мільйонів гривень. Крім того, буде проведений ремонт прощі та фонтану перед Палацом, а також оформлена його сцена. Підприємство протягом 2012-2015 років побудує у місті 16 дитячих та спортивних майданчиків.

Також у Черкасах буде проведено капітальний ремонт доріг та відновлено дорожню інфраструктуру проспекту Хіміків та вулиці Першотравневої за рахунок коштів, які «Азот» внесе в рахунок купівлі земельних ділянок, що використовує підприємство.

Домовленість про участь Черкаського «Азоту» у розвитку соціальної інфраструктури Черкас була досягнута і під час зустрічі Дмитра Фірташа, якому підконтрольне ПАТ «Азот», голови ОДА Сергія Тулуба та міського голови Сергія Одарича 12 жовтня.

Возврат к списку