<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

25.10.2011

Молодим фахівцям підприємства надаватимуть житло

60 квартир планується надати в найближчі два роки молодим спеціалістам, які прийдуть працювати на ПАТ «Азот». Адже у планах товариства – розширення виробництв, які вимагатимуть додаткової робочої сили.

Аби вирішити питання забезпечення нових працівників житлом було розроблено проект реконструкції колишнього відомчого дитячого садка по вул. Калініна під багатоквартирний будинок. Планується, що у трьох його корпусах буде облаштовано 60 квартир. Відповідні роботи розпочнуться у 2012 році. За цей період буде підготовлено 21 квартиру, решта – у 2013 році. На реалізацію згаданого проекту одержане «добро» акціонерів.

Піклується ПАТ «Азот» і про підготовку майбутніх фахівців. Нагадаємо, що в цьому році було відновлено систему навчання молодих спеціалістів за рахунок підприємства. Матеріальна підтримка надається в основному тим дітям, батьки яких працюють на «Азоті», і які після здобуття освіти вирішили пов’язати свою долю з підприємством. Причому, якщо юнак чи дівчина навчається на відмінно, товариство повністю оплачує вартість їхнього навчання. Якщо у заліковій книжці більше хороших, аніж відмінних оцінок, лише половину вартості. Якщо ж студент не встигає у навчанні, підприємство відмовляє йому у фінансовій підтримці.


Возврат к списку