<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

22.09.2011

Керівники Центральної Ради профспілки відвідали «Азот»

Сьогодні на Черкаському «Азоті» з доволі приємною місією побувала делегація Центральної Ради профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості України у складі голови В.С. Мойсюка та його заступника М.В. Мицька. У залі засідань управління товариства вони зустрілися з керівниками структурних підрозділів та профспілковим активом.


Робочий момент зустрічі

Про нинішню ситуацію на підприємстві, соціальну захищеність працівників та перспективи подальшого розвитку розповів Голова Правління ПАТ «Азот» В.Л.Скляров. Василь Сильвестрович, у свою чергу, зосередив увагу на питаннях соціального захисту працюючих: створенні додаткових робочих місць, зростанні заробітної плати і нагадав, як у 2009-2010 роках під час фінансово-економічної кризи вдалося вистояти хімічним підприємствам завдяки підписанню Меморандуму між урядом, профспілками і хімічними підприємствами, в якому передбачався цілий ряд заходів, спрямованих на забезпечення працездатності виробництв. Зокрема, було досягнуто домовленостей про забезпечення хімічних підприємств стабільною ціною на газ і електроенергію. Залишалися незмінними і тарифи на перевезення вантажів. Це стало запорукою того, що сьогодні усі підприємства галузі наростили виробіток продукції і досягли докризового рівня.


Вручення Грамоти

Голова Центральної Ради профспілки В. С. Мойсюк подякував керівництву підприємства та профспілковому комітету за тісну співпрацю у плані захисту виробничників, виконання норм Галузевої угоди, побажавши й надалі стабільних здобутків, а також вручив Грамоту Федерації профспілок України голові профспілкового комітету ПАТ «Азот» Іванову Василю Олександровичу за плідну та багаторічну працю.


Возврат к списку