<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

18.08.2011

Шановні виробничники!

Щиро вітаємо вас із 20-ю річницею незалежності України. Це не просто день народження держави, це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, які творили націю і відстоювали державність, а також день, коли варто думати про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією, творення якої – обов’язок кожного із нас.

День незалежності – це день, коли щорічно зустрічаються Минуле і Майбутнє України. Минуле має вселяти мудрість, майбутнє – виховувати відповідальність за прийняті рішення. А тому нехай і надалі потужне джерело вашого виробничого таланту і натхнення примножують здобутки держави, наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям.

Нехай нова доба відкриє нові можливості і перспективи кожному із вас. Нехай це велике національне свято духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваші домівки щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов. Міцного вам здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях. Нехай усі ваші добрі справи примножать славу рідної України!

Правління товариства.
Профспілковий комітет.


Возврат к списку