<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

30.05.2011

Хіміки відзначили професійне свято

Привітання генерального директора В.Л.Склярова
 

В.Л.Скляров вручає Грамоту Міністерства промполітики першому заступнику
генерального директора -
технічному директору В.М.Олійниченку

 
Міський голова С.О.Одарич вручає почесну грамоту
 
Голова обласної ради галузевої профспілки В.П.Шепель вручає нагороду
 
Зірка української естради Альона Вінницька з гуртом
 
Альона Вінницька
Щорічно в останню неділю травня хіміки відзначають своє професійне свято. Вони збираються в Палаці культури «Дружба народів», де приймають вітання від керівництва області, міста, представників різних організацій і підприємств. Цей рік не став винятком. Окрім уже названих гостей, на свято до хіміків приїхали керівники корпорації, яка об’єднує хімічні підприємства України.

Фасад «Дружби народів» прикрашений вітальним банером «Вітаємо з Днем хіміка». У фойє грає інструментальний ансамбль «Акварелі». Усіх запрошують до зали. Звучать позивні і відкривається завіса. На сцені пролог свята – «Привітальна» за участю вокального жіночого тріо «Еврідіка» та шоу-балету «Каприз». По обидва боки сцени – відео екрани, які демонструють вітальну композицію. На сцену запрошують генерального директора відкритого акціонерного товариства "Азот" Віталія Леонідовича Склярова. У своїй промові він зазначив:

– Професійне свято хіміків належить до числа не лише найвідоміших свят, але й володіє багатьма традиціями, які кожне покоління азотівців і зберігає, і примножує. Від усієї душі, насамперед, вітаю зі святом почесних ветеранів праці, які й сьогодні, перебуваючи уже на заслуженому відпочинку, продовжують жити виробничими буднями рідного для них підприємства, розвитку і становленню якого вони віддали свою добросовісну працю, знання, досвід, а нерідко й здоров’я. Впевнений у тому, що не одне покоління хіміків пам’ятатиме історично важливу для всього колективу подію, коли в далекому 1962 році з чистого поля почав рости хімічний гігант – Черкаський «Азот». Нинішнім азотівцям не соромно дивитися в очі поважним ветеранам, оскільки ми впевнено виконуємо їх мудрі настанови, керуємося трудовим запалом і намагаємося вирішувати часом нелегкі економічні ситуації. На підприємстві працюють справжні майстри своєї справи, істинні патріоти галузі. І я щиро вдячний кожному за високий професіоналізм, відповідальність, досвід, працелюбство, відданість обраній професії. Все це разом є невід’ємною ознакою того, що позиції нашого «Азоту» будуть тільки зміцнюватися. З нагоди свята прийміть найсердечніші поздоровлення і побажання міцного здоров’я, щастя та великих удач. Хоча цей день і не позначений червоною датою в календарі, але має важливе значення – з продукцією хімічного виробництва тісно пов’язане не лише життя кожної людини, але й повноцінний розвиток людства в цілому.

Після привітання Віталій Леонідович приступив до приємного моменту – вручення державних нагород тим, хто своєю багаторічною працею примножував і продовжує примножувати здобутки хімічного підприємства. Хіміків привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Віталійович Рябцев. Він подякував працівникам «Азоту» за високі виробничі досягнення і той непосильний внесок, який зробив колектив у соціально-економічний розвиток міста та області і з нагоди професійного свята вручив грамоти передовикам виробництва. Таку ж місію виконав і перший заступник голови обласної ради Василь Петрович Касян та міський голова Сергій Олегович Одарич, високо оцінивши труд хіміків, оскільки вважають, що ця професія є дуже відповідальна і не кожному вона під силу. Хіміки Черкаського «Азоту» доказали свою спроможність і вміння працювати на такому складному у технологічному плані підприємстві, бо трудяться тут дійсно висококваліфіковані спеціалісти.

Із професійним святом колектив Черкаського «Азоту» привітали голова Придніпровської районної ради Віктор Миколайович Дубина та голова обласної ради галузевої профспілки хімічної та нафтохімічної промисловості Володимир Петрович Шепель. Вони побажали довголіття підприємству, а його колективу невичерпної сили і енергії, міцного здоров’я і також вручили почесні грамоти виробничникам, відзначивши їх внесок, який вони зробили у становлення і розвиток рідного підприємства.

У фінальній частині урочистостей прозвучала пісня «Ми бажаємо вам щастя» у виконанні солістів вокальної студії «Орфей». Потім відбувся концерт зірки української естради Альони Вінницької, яка зачарувала присутніх у залі своїм голосом і своєю виконавською майстерністю пісень.

Після завершення концерту генеральний директор В.Л.Скляров подякував артистам за гарний святковий настрій, який вони подарували хімікам, і вручив їм квіти.

Бурхливі оплески глядачів, якими вони супроводжували виступи гостей із Києва, – це велика подяка не лише співакам, а й усім, хто брав участь у підготовці і проведенні прекрасного святкового вечора.


Возврат к списку