<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

05.05.2011

З Днем Перемоги!

Уже 66-ту весну розквітає над нашою Вітчизною яблуня переможного святкового салюту. Уже крокують по землі внуки і правнуки тих, хто у найстрашнішій в історії людства війні не просто переміг, а відстояв саме право на існування майбутніх поколінь. Війна пройшла залізним плугом через кожне серце, кожну долю і кожне життя. Сувора її правда – незабутня. Вона навічно у пам’яті – загальнонародній, родинній, індивідуальній.

З кожним роком рідіють ряди ветеранів, з кожним роком більшає відстань від незабутнього Дня Перемоги до сьогодні. Але не применшується значення великого подвигу. Складаємо глибоку шану усім, хто відвоював мирне небо у Великій Вітчизняній війні. 66-й рік поспіль ми відзначаємо це свято, як день радості і скорботи, пам’яті і безсмертя… Цей вікопомний день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю і вічну скорботу за мільйони нерозквітлих доль та нездійсненних мрій.

Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни, дорогі виробничники! Вітаємо вас зі світлим Днем Перемоги. Мирного усіх вам неба, сонячних ранків, родинного щастя, душевного тепла і безкінечних земних благ!

Виконавча дирекція.
Профспілковий комітет.


Возврат к списку