<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

22.04.2011

Ділова зустріч

Нещодавно на Черкаському «Азоті» побував генеральний директор Міжнародної асоціації виробників мінеральних добрив (IFA – International Fertilizer Association) Люк Ман.

У рамках турне він відвідує підприємства хімічної галузі як Росії, так і України, знайомиться зі станом справ, щоб потім про це доповісти на конференції IFA, яка відбудеться наприкінці травня в Монреалі (Канада). Мета таких відвідин, насамперед, полягає в тому, щоб підвищити імідж українських виробників мінеральних добрив та розповісти про останні тенденції інтеграції в цій галузі в Україні.

Під час ділової зустрічі з Люком Маном генеральний директор ВАТ «Азот» В.Л.Скляров особливо наголосив на досягненнях підприємства на шляху постійної модернізації та покращення його функціонування, а також на позитивних сторонах і вигоді, яку отримає товариство від співробітництва зі спорідненими підприємствами. Потенціал виробничих і комерційних процесів у єдиній корпорації дозволить підприємству залучати більше коштів для подальшої модернізації і забезпечить стабільну роботу. Окрім того, це також дасть можливість серйозно підійти до вирішення важливих соціальних проектів, зокрема до оплати навчання у ВНЗ дітям виробничників з метою їх подальшої працездатності на «Азоті», до реконструкції об’єктів культурного і спортивного призначення тощо.

Люк Ман позитивно оцінив технічний стан підприємства, зауваживши про те, що тут впроваджено чимало заходів, які відсутні на заводах більш розвинутих країн.

(Для довідки: IFA – найбільша організація, яка об’єднує усіх світових виробників мінеральних добрив. Заснована у 1927 році).


Возврат к списку