<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

14.02.2011

Колдоговір-2011

– Колективний договір – це правовий акт, який регулює трудові і соціально-економічні відносини між адміністрацією і працівниками на основі взаємного узгодження інтересів. Предметом цього договору є переважно додаткові, порівняно з чинним законодавством, положення про оплату і умови праці, соціальне і житлово-побутове обслуговування працівників підприємства, гарантії і пільги, які надаються адміністрацією, – розповідає голова профкому Василь Олександрович Іванов. – У цьому колективному договорі також відтворюються основні положення законодавства про працю, які мають особливе значення для працівників.

У структурних підрозділах акціонерного товариства «Азот» другий тиждень поспіль проходять збори, на яких виробничники підбивають підсумки виконання колективного договору за 2010 рік та обговорюють його проект на 2011-й.

Колективи аналізують досягнуті показники з виробітку продукції, використання енергетичних ресурсів, продуктивності праці, реалізації соціальних гарантій. У ході обговорення вносяться пропозиції щодо вирішення найбільш проблемних питань у соціально-побутовій сфері. Зокрема, це стосується роботи транспорту, ремонту доріг тощо.

Підсумкова загальнозаводська конференція з підбиття підсумків виконання колдоговору 2010 і укладання його на 2011 рік відбудеться у березні.


Возврат к списку