<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

01.06.2010

Дитячі мрії – це підкови щастя у майбутньому…

У перший день літа у Міжнародний день захисту дітей «винуватці» свята свої кольорові мрії традиційно відтворили на асфальті площі Богдана Хмельницького біля Палацу культури «Дружба народів», де й проходили цікаві урочистості з цієї нагоди, ініціатором якого вкотре став Благодійний фонд «Рідний Дім», залучивши до співучасті Черкаську ОДА, міськвиконком та Черкаське ВАТ «Азот».

Зі словами привітань до усіх присутніх звернувся директор з персоналу ВАТ «Азот» І.А.СЕРГІЄНКО, який передав поздоровлення з Міжнародним днем захисту дітей від почесного президента БФ «Рідний Дім» Л.С.Софієнко, а також від адміністрації підприємства, побажавши дітям сонячної радості та здійснення їхніх найзаповітніших мрій.

Щасливого дитинства, доброго здоров’я, приємних вражень дітям Черкащини побажала голова правління БФ «Рідний Дім» Т.В.КРИВЕНКО, запевнивши всіх у тому, що «Рідний Дім» і надалі буде опікуватися дитячими проблемами, сприятиме подальшому розвитку талановитих діток.

У ході свята всі гості, дорослі й діти мали нагоду познайомитися з виставкою малюнків та творчих робіт, які підготували діти працівників «Азоту» та підопічні обласного фонду «Милосердя і здоров’я».

Цікаві розваги та загадки, «повітряні» атракціони… Словом, все цього дня було для дітей і заради дітей. А ще чудову концертну програму для усіх присутніх підготували кращі дитячі колективи міста.



Роздивляючись малюнки на асфальті у вигляді квітів, сонця, будиночків, портретів тощо, виникає думка, що це не просто малюнки, а дитячі мрії, які у майбутньому обов’язково повинні стати підковами їхнього особистого щастя.



На завершення такого великого святкового дійства до дітей завітали відомі персонажі улюблених творів (все це актори лялькового театру) і влаштували незабутню ігрову музично-танцювальну мандрівку в різні країни світу.

Але ж яке свято без подарунка?! А тому від організаторів кожній дитині дісталися солодкі набори.


Возврат к списку