<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

28.05.2010

45-річний ювілей та професійне свято зібрали не одне покоління хіміків

Ніби ще зовсім недавно ми святкували 40-річчя з дня випуску першої продукції на нашому підприємстві, але час спливає швидко. І ось уже 45-й день народження Черкаського «Азоту». Про людину у такому віці сказали б – золота зрілість...

Кожен, чиє життя пов’язане з «Азотом», відзначає професійне свято по-своєму. Але не одне покоління хіміків збирається разом на урочистий концерт, де від керівництва підприємства звучать щирі привітання, побажання найкращої долі, стабільної роботи та високих зарплат. Виробничі традиції попередників, як зауважив під час виступу генеральний директор А.А.Коваль, намагаються всіляко зберегти і примножити азотівці нинішньої доби. Напередодні святкової дати виробничники та ветерани праці почули привітання і від представників обласної та міської влади, від Союзу хіміків, від профспілки хімічної та нафтохімічної промисловості, від споріднених підприємств. Зокрема, перший заступник голови обласної ради Віктор Павліченко взявши участь в урочистостях з нагоди відзначення 45-річчя ВАТ «Азот» та Дня хіміка, від імені керівництва обласної ради, всього депутатського корпусу області привітав працівників підприємства зі славним ювілеєм та професійним святом, наголосивши, що саме такі події збирають разом і ветеранів праці – тих, хто починав створювати виробничий літопис майбутнього гіганта великої хімії, і людей, які нині успішно й самовіддано працюють на заводі.



Теплі віншування прозвучали і від імені міського голови С.О.Одарича, який також високо оцінив внесок черкаських хіміків у спільну справу економічного зростання Черкащини, України в цілому.

Багато нагород з нагоди ювілею підприємства та Дня хіміка отримали наші працівники – від Президента, від обласної та міської адміністрацій, від профспілки хіміків. Артисти ПК «Дружба народів» подарували яскравий ніжний танок та урочисту заздравну пісню. А потім – довгоочікуваний «Квартал -95»! На сцені, мов у калейдоскопі, змінюють одна одну яскраві репризи, відеозаписи «інтерв’ю з політиками», балет «Квартал-95», феєричні піротехнічні салютики.



Словом, свято відбулося, і ми маємо чим пишатися на нашому підприємстві, маємо можливість і бажання щороку святкувати День хіміка. Нехай буде ще сила і здоров’я у наших ветеранів, бажання вчитися і професійно зростати у молодого покоління, щоб і у майбутньому гідно святкувати азотівські ювілеї.


Возврат к списку