<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

11.12.2020

ПРАЦІВНИКИ ЧЕРКАСЬКОГО "АЗОТУ" ОТРИМАЛИ ПОДЯКИ ВІД ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор від імені всієї науково-педагогічної спільноти подякував ПрАТ «АЗОТ» за підтримку матеріально-технічної бази кафедри електротехнічних систем та організацію і проведення практик студентів університету.

Він також відзначив, що на підприємстві студентів забезпечують не лише якісною базою для проходження практики, але й першим робочим місцем після закінчення вишу.

«Ми пишаємось тим, що наші випускники можуть успішно виконувати виробничі завдання на керівних посадах одного з лідерів хімічної галузі України, яким є ПрАТ «АЗОТ». Впевнені, що завдяки взаємним зусиллям, підготовка нових спеціалістів буде збагачена новими ідеями, плідною співпрацею та спільними ініціативами», – наголошується в листі.



Професор, доктор технічних наук, завідувач кафедри електротехнічних систем ЧДТУ Олександр Ситник та завідувач лабораторіями кафедри електротехнічних систем Дмитро Строкань приїхали на підприємство, щоб особисто вручити подяки спеціалістам «Азоту», які беруть на себе керівництво роботою студентів під час практики та створюють всі необхідні умови для її проходження.

Це директор департаменту з управління персоналом і соціальних питань Ірина Умярова, головний електрик Ігор Кривошеєв та начальник навчального центру Ігор Негробов.

Нагадаємо, що «Азот» вже багато років співпрацює з ЧДТУ: організовує проходження студентами практики, надає випускникам робочі місця та поліпшує матеріально-технічну базу університету.

Прес-центр ПрАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку